SB Naantali ja SBS Masku yhteistyössä P16-ikäluokassa kaudella 24-25
P16 (Naantali/Masku) Julkaistu: 09.03.2024 21.50

SB Naantali ja SBS Masku yhteistyössä P16-ikäluokassa kaudella 24-25

SB Naantali ja SBS Masku suunnittelevat kaudelle 24-25 yhteisjoukkueita P16 valtakunnalliseen ja alueelliseen kilpasarjaan. Maskun ja Naantalin alueella on mitä mainioimmat treeni- ja peliolosuhteet. Treenipaikat ovat helposti saavutettavissa koko seutukunnan alueelta. Harjoittelu tulevaa kautta varten aloitetaan toukokuun puolen välin jälkeen. Tavoitteena on valmentaa motivoituneita säbänuoria kokonaisvaltaisesti huomioiden urheilevan nuoren tarpeet aina ravitsemuksesta psyykkiseen valmennukseen.

Joukkueen valmennustiimiin kuuluvat Stan Adamus, Miikka Petäjä ja Matti Kivinen. Joukkueen maalivahti ja fysiikkavalmennuksesta vastaa Hannu Fälden. Lisäksi mukana on apuvalmentajia.

Toivotamme tervetulleeksi molempien joukkueiden vanhat sekä uudet pelaajat. Tavoittelemme tasokkaita pelejä ja urheilullista kautta hyvässä porukassa salibandyn parissa. Joukkue pyritään saamaan kuntoon nopealla aikataululla, jotta käytännön suunnittelu saadaan tehtyä huolellisesti. Joukkueen pelaajat pyritään saamaan selville maaliskuun loppuun mennessä.

Yhteystiedot:

Teemu Kiikko jojo SBS Masku 0407411483 , teemukiikko@hotmail.com

Terhi Forsblom jojo SB Naantali 0405027247 , terhi.forsblom@gmail.com