Naiset, N2D

SB Naantali - PöU

Sport Garden

Pöytyä vastaan N1

Vastassa Pöytyän muutamia poikkeuksia lukuunottamatta erittäin nuorista pelaajista koostuva joukkue. Nihkeästi liikenteeseen, nopeasti kuitenkin 2-0 taulussa. Micaela mikke Sirola Iida Mäkisen ja Noora Laine Anni Lehtosen syötöstä. Tätä kirjoittaessa mikke uudestaan iidan syötöstä kun nelisen minuuttia pelattu. Anu Lehtovirta Janina Sirolan syötöstä pompun kautta 4-0. Pöytyäkin on pelissä mukana, mutta ei ainakaan toistaiseksi ole päässyt lähelle Paula Partisen maalia.

Meidän peli erän lopussa ja toisen alussa jää tasolta ja temmoltaan aloitusta heikommaksi. Muutama yksittäinen paikka, mutta muuten joukkuepeli vajavaista. Erän puolessa välissä sentään päästään taas paikoille. ”Vihdoin” saatiin sisäänkin Elli Pirkkama Aino Vainion syötöstä 5-0, mutta heti perään Pöytyä kaventaa. Erän viimeiselle minuutille saatiin läheltä vapaalyönti, nyt oli kuviossa järkeä ja janttu annin syötöstå 6-1 ja taas Pöytyä heti kaventaa. 6-2 lukemista kolmanteen.

Kolmannen alkuun meiltä yksi hyvä pitkä hyökkäys, Hetkeä myöhemmin kuitenkin omassa päässä pallon menetys ja Pöytyä lyö lukemiksi jo 6-3. Alivoima otettin, mutta se sujui vahvemmin mitä tasakentällisin. Vihdoin 42 min. kohdalla Jasmin jasu Ruusola Ellin seinästä maali ja 7-3 taululle. Tästä pelistä ei kauheasti muistoja jää.