Naiset, N2D

SB Naantali - HuKu

Sport Garden

Hukutus?

Päivän toinen ja meidän kohdalla avaus toiseen kierrokseen. Amelie päätti sittenkin vartti ennen peliä takaisin Gardenille tulla, hyvä niin, eikä missannut kuin yhden vaihdon.

Erän alkupuolella mallikas nousu kolmella kahta vastaan ja Micaela mikke Sirola Ida Mäkisen syötöstä 1-0. Hetkeä aiemmin Anu Lehtovirta oli yksin läpi, mutta palkinto jäi saamatta. HuKu nousi tasoihin kun omista kimposi veto maaliin mille Naantalin maalissa Paula Partinen ei mitään voinut. Anun istuessa kakkosta iski Amelie ame Alanne Naantalin alivoimassa 2-1 johtoon Janina janttu Sirola syötöstä. HuKu tuli kuitenkin tarkalla yläkulmalla tasoihin. Hieman nihkeää Naantalin peli.

Toiseen erään valmentajan palopuhetta ja 50 sekunttia ykkönen pyöritti kunnes Jasmin jasu Ruusolan veto meni sisälle. Syöttäjinä ykköskenttä. Ame vei Jantun päädystä kimmonneen vedon sisään vieden Naantalin 4-2 johtoon. Aino Vainio kynäili itsensä nousuun ja vastustaja joutui rikkomaan. Siirretyn rangaistuksen aikana Paula lähti maalilta ja Naantali alkoi vaihtaa kenttää. Ensin hyökättiin vain neljä kentällä, viideskin meni ja siinä kohtaa kun kuudes oli menossa pallo saatiin jo sisään. Ame teki Janttu syötti. Sama kaksikko junaili Naantalin kuudennen. Seitsemännessä onnistui ”helpottavasti” Noora Laine Amen syötöstä ja kahdeksannessa myös kolmas pääsi maalien makuun Piiu piiu Vainion tehdessä Anu Lehtovirran syötöstä. Tässä kohtaa viimeistään ottelu on meidän täyttä hallintaa. Myös kakkonen on saanut syötöt rullaamaan. Viimeisellä minuutilla Susanna suski Meklin sai hyvän syötön Mikkeltä ja nosti 9-2 loppulukemat tauluun.

Ei unohdeta veskarien lisäks meidän kovaa puolustusta , 8 ottelua ja vain 14 omissa.