14
LOK
13.30
Naiset, N2D

SB Naantali - JSB-13  

Pohitullin koulu

JSB-13 vastaan kauden neljännessä

Valmennus hyödynsi taas tauon tutustumalla paikkakunnan kebab tarjontaan. Itse otteluun Naantali lähti hallitsemaan, mutta porilaiset ovat tunnetusti olleet teräviä maalin edustalla.

Neljän minuutin jälkeen Janina janttu Sirola veikin meidät ansaitusti johtoon. Pelin vauhti ei missään kohtaa noussut edellisen ottelun tasolle, Naantalin viimeistely jätti myös toivomisen varaa. Niinpä porilaiset tulivatkin erän lopulla tasoihin.

Toinen jatkoi siitä mihin jäätiin ja Naantalin peli sujui, mutta vain siihen asti kunnes piti viimeistellä. Hyvää vauhtia jäähypörssissä kohoava Noora Laine istui kakkosen, mutta hyvin toiminut puolustuksemme piti eikä erään muita merkintöjä tullut.

Toisella tauolla ilmeisesti kebabit olivat sen verran sulaneet, että valmennus huomasi joukkueelta pyytää neljää maalia kolmanteen. Peli paranikin ja kaksi tehtiin jolloin näytti jo hyvältä. Molemmissa tekijänä oli Jasmin jasu Ruusola, ensin Anni Lehtosen ja sitten Matilda matte Kallion syötöstä. Jsb kuitenkin väänsi pomppujen jälkeen vielä kavennuksen joten loppuun asti jännittävä mutta meidän hallitema peli ja 3-2 voitto

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista