SB Naantali - Nystars

HaNi halli

Cup ottelu alkaa

Päivän tai oikeastaan illan peli on valmis alkamaan. Katsotaan miten joukkue vielä jaksaa.

Pelin tempo ainakin toistaiseksi alhainen, 8 minuutin kohdalla Noora Laine vei Anni Lehtosen syötöstä Naantalin 1-0 johtoon. Reilu minuutti tästä ja ugin joukkue tasoitti. Tasaista peliä ensimmäisessä, lopussa meillä hyvå tilanne siirtyä johtoonkin. Tasatilanteesta toiseen.

Viiden minuutin kohdalla Nystarsilla vahva vaihto ja peli 1-2. Ugin hallintaa vaikka meilläkin omat jaksot ja syötöt kulkevat, kuitenkin 13.45 pelattu ja 1-3.

Kolmannessa loistava hyökkäys ja Mikken veto ehkä kävi sisällå, mutta maalia siitä ei vihelletty. Pitkä päivä painaa selvästi jo molempia. Paula ja Mia pelaavat pelin puoliksi ja jatkavat kumpikin vakuuttavasti. Viimeinen vitonen käynnistyi ja Nystars siirtyi 1-4 johtoon.

Viimeistä minuuttia viedään ja lukemiksi nyt 1-5. Cup on siis Naantalin osalta ohi, mutta siitä huolimatta hyvä päivä meille.