Naiset, N2D

SB Naantali - PöU

Salohalli

Naisten edustus vs PöU

Ottelu käynnissä. Ensimmäinen erä oli sekavaa ja ajoittaisia hyökkäyksiä lukuunottamatta N1 ei saanut peliään kulkemaan. Jasmin jasu Ruusola vei Naantalin 1-0 johtoon syöttöjänä Micaela mikke Sirola. Pöytyä nousi tasoihin ja hallitsikin peliä. Ajassa 14.58 kuitenkin toivottavasti peliä vapauttava 2-1 johto maali tekijänä kapteenisto Janina jani Sirola Venla Pönnin syötöstä.

Toisen erässä N1 pelasi hyvää alivoimaa (liikaa pelaajia) kunnes aivan lopussa Pöytyän tarkka yläkulma tasoitti pelin. Muita merkintöjä erään ei tullut, paikkoja oli mutta sisään ei saatu.

Kolmas erä alkoi sekavasti, mutta Noora Laine vei Naantalin Elli Pirkkaman syötöstä 3-2 johtoon kun erää oli pelattu 1.31. Erätauolla oli sovittu siirtymisestä kahteen kenttään jos johto on alle 2 maalia 5 min kohdalla ja näin tehtiin. Ajassa 7.16 Naantali saikin tulosta ja Ida Mäkinen ohjasi hienosto Jasun vedon sisään. Pöytyä otti aikalisän kun ottelusta pelattu 41.16 ja N1 jatkaa taas kolmos kentällä. Tiukkaa vääntöå loppuun asti kunnes Susanna suski Meklin teki tyhjiin 15 sekuntia ennen loppua Mikken syötöstä