Suomisarjan karsinnat käyntiin
Julkaistu: 29.03.2023 18.59

Suomisarjan karsinnat käyntiin

Tällä viikolla karsinnat käyntiin! ☀️

Edari aloittaa Suomisarjakarsintansa tällä viikolla, kun sillä on vastassa Kotkan Reipas! Sarja noudattaa samaa mallia, kuin edellisissäkin kamppailuissa. Tällä kertaa panokset ovatkin tapissa! Kahdella voitolla etenet ensi kaudeksi Suomisarjaan! Koska Edari voitti Ruoskan viikonlopun finaaleissa, ansaitsi se itselleen tähän sarjaan kotiedun! Kiitos vielä Ruoskalle sarjasta ja onnea omiin karsintoihin! MUTTA! Nyt te varmasti mietitte, että mikäs tämä tämmöinen Kotkan porukka on? NOH! Mediatiimi on suorittanut teitä varten hieman salapoliisityötä! 💥

Kotkan pojat voittivat oman runkosarjan ja lunastivat tällä lippunsa pudotuspeleihin. Kotkalaiset laittoivat SB Heinolan kesälomalle kahdessa pelissä ja sen jälkeen finaaleissa he kohtasivat Top Teamin, joka sijoittui runkosarjassa kotkalaisten jälkeen toiseksi. Finaaleissa Top Team oli kuitenkin parempi voittamalla sarjan suoraan kahdessa pelissä. Laajamittainen raportti päättyy tähän.🕵🏻

Kuten edellä mainittu Edarilla on harvinaista herkkua tarjolla tähän kevääseen, sillä heillä on kotietu. Sarja sujukoon seuraavasti:

📅 Ensin Edari isännöi KoRea myöhäisillan mittelössä Nouste Areenalla lauantaina 1.4. kello 19.00. Tästä tuttuun tapaan lisää lähempänä juhlapäivää.

📅 Heti perään sunnuntaina 2.4. Edari matkustaa kotkalaisten vieraaksi Pyhtään Pyroll Areenalle. Pallo peliin kello 17.00. Tässä pelissä jälleen jo jommallakummalla sarja katkolla.

📅 Jos voitot jakautuvat näistä kahdesta pelistä tasan. On edessä legendaarinen game seven tai siis kolos peli. Se pelataan tarpeen tullen kiirastorstaina 6.4. Nouste Areenalla kello 19.00.

Tässähän alkaa kämmenet hikoamaan tästä kevään huumasta! Peruuta siis ihan kaikki mitä olit suunnitellut lauantaille, sekä sunnuntaille ja merkkaa se punakynällä almanakkaan! Kuullaan loppuviikosta lisää.

#AurinkoinenKevät