4
MAA
12.30
Miehet, Länsirannikon 2.div

SB Naantali - Kako  9 - 8

Nouste Areena

Pakkovoitto Karhukoplasta

Edari voittaa Karhukoplan 9–8! 💥

Olipahan ilotulitus! Ei ainakaan katsojat jääneet ilman maaleja. Ensimmäinen erä oli Edarilta melko vaisu ja väkinäinen esitys. Kopissa kuitenkin Kouts Rahikkala piirsi uudet askelmerkit ja kopista palasi nälkäinen ja uhrautuvainen ryhmä! Ottelu olikin siitä eteenpäin hyvinkin tasaista ja kuumaa. Mutta mitäpä mediatiimi tässä turhia loruilee! Päästetään kapteeninnauhaa tänään kantanut Stan ”Stämmeri” Adamus ääneen! 🎉

🎤Lyhyt analyysi pelistä?

💬Iso taisteluvoitto! Vaikka ekalle erätauolle lähdettiin johtoasemassa, oltiin joukkueena tosi huolimattomia ja pelattiin peliä juuri niin kuin vastustaja halusi. Toisen erän ekalla kympillä nähtiin fiksu Naantali, mutta jälkimmäisen kympin turhilla jäähyillä pidettiin kaveri pelissä mukana. Kolmanteen erään tarvittavat maalit ja tärkeät pisteet siniselle!

🎤Miten kuvailisit Edarin runkosarjaa ennen viimeistä koitosta?

💬Kauden eka puolisko oli meidän osalta tosi rikkonainen. Kentälliset eli pelistä toiseen tosi paljon, eikä saatu omaa peliä kunnolla rullaamaan, joka näkyi luvattoman helpoilla pistemenetyksinä. Viimeistään joulukuussa kentälliset alkoivat vakiintumaan, ja koen että tämän jälkeen kentällisten ja koko joukkueen peli on mennyt alkukaudesta hurjasti eteenpäin. Tämän vuoden puolella vain yksi tappio ja sekin peli oli täysin voitettavissa, joten hyvällä tiellä ollaan.

🎤Miten tästä lähdetään ensiviikkoon?

💬Ensi viikolla taas ne kuuluisat haalarit jalkaan ja käydään nappaamassa perjantain iltapelistä täydet kolme pinnaa. Viikon kohokohta on sitten vasta lauantaina!

🎤Nostaako New York Rangers Stanley Cupia viimeisimpien siirtojensa ansiosta?

💬Siitä en tiedä, mutta se on aivan saletti että Manu nostaa valjun pyttyä!

*Viimeisimmän kommentin jälkeen Kouts Huuhtanen asetti Stämmerin siirtolistalle*

Aurinkoiset

Joonas Salo☀️☀️☀️

Leevi Liitti☀️☀️

Stan Adamus☀️

Edarin viimeinen sarjapeli odottaa jo ensi viikolla perjantaina 10.3. kello 18.30, kun se matkustaa Turun Leaf Areenalle TPS 3:sen vieraaksi. 🎉

📸Janne Huuhtanen

(kuvassa ylävitoset Atte Pohjaranta ja Leevi Liitti)

Tilastot

9 - 8

Kako
5 - 42 - 22 - 2

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista