4
HEL
16.30
Miehet, Länsirannikon 2.div

SB Naantali - Sb Hirvensalo  19 - 0

Nouste Areena

Hirvensalo upotettiin Airiston aaltoihin 19-0

Edari voittaa SB Hirvensalon 19–0.

Ja nyt itse analyysiin. Ottelu oli juuri sellainen, mitä nuo luvut antavat ymmärtää. Jokainen ketju pelasi laadukasta sählyä ja keskittyi omaan tekemiseen! Samalla omassa päässä Ville Suominen kirjasi kauden toisen nollapelinsä tasaisella suorituksella

Tehojahan syntyi kuin sieniä sateella, mutta ennen kaikkea lauantai oli onnistumisia täynnä! Leevi Liitti avasi maalihanansa Edarin paidassa, sometiimin kummipelaaja Robin Mattila todistetusti laukoi palloa yli kaksi (2) kertaa, joista toinen meni jopa maaliin (yritti varmasti syöttää), Alvar ”Juti” Vilénin tulinen lämäri, joka sytytti penkin ennennäkemättömään riemuun ja Veikka Nurmio kaivoi sisältään takavuosien Jaromír Jágrinsa ja laittoi pallon samalle ylähyllylle, jossa Monnarilla säilytettiin aikuisten lehtiä.

Lisäksi Atte Pohjaranta teki toinen toistaan hienompia maaleja ja yhtä näistä ollaankin viemässä Pariisin Louvreen, Eero Tuominen yllättyi itsekin, kun teki pakinpaikalta hatullisen, mutta upein suoritus kuuluu kuitenkin Nico Saariselle, joka onnistui pitämään nöyrästi kiikarit (0+0) ja antoi muiden ketjukavereiden tehdä yhteistehot 7+6.

Edarin sarjapelit jatkuvat maaliskuun ekalla viikolla, kun kotikonnuille vastaan saapuu Säkylän Karhukopla, joten edessä on siis muutaman viikon treenikausi. Sillä aikaa pyrimme viihdyttämään teitä täällä muulla tuotannolla.

Aurinkoiset

Koko sakki ☀️☀️☀️

Huolto Huuhtanen ja Kouts Rahikkala ☀️☀️

Kouts Jarsen biljardimaila ☀️

📸 Janne Huuhtanen

Tilastot

19 - 0

Sb Hirvensalo
8 - 05 - 06 - 0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista