Edarin kapteenisto 2023-2024
Julkaistu: 15.09.2023 21.38

Edarin kapteenisto 2023-2024

Edarin kapteenisto kaudelle 2023-2024!🔥

C - Stan Adamus

A - Anton Söderholm

A - Alvar Vilén

A - Taneli Mäkitalo

Komea rivi komeita poikia! Mediatiimi tavoitti kapteeni Adamuksen valmistautumasta huomiseen Suomisarjan avaukseen ja esitti pari kiperää kysymystä! Katsotaanpas mitäs "Stämmerillä" oli asiaa! 💪🏼

🎤 Uusi kausi, uudet kujeet. Mitä mietteitä tulevasta kaudesta itsesi sekä joukkueen kannalta?

💬No tosi huikeet fiilikset tulevasta kaudesta totta kai. Viime kaudesta muodostui lopulta upea tarina, ja nyt on aika todistaa, että SB Naantali kuuluu Suomisarjaan. Oltiin joukkueena kevään peleissä henkisesti todella vahvoja, ja nyt pitkä kesäharjoittelu jakso on hitsannut joukkuetta entistä enemmän yhteen. Kentällä tullaan näkemään nöyrä ja taisteleva, logolle pelaava joukkue.

Jos mietin omaa pelaamista, niin paljon on parannettavaa tulevalle kaudelle. Henkilökohtaisesti koen, että viime kausi jäi itseltä aika lailla piippuun, enkä päässyt omalle tasolle. Joten nyt on aika astua esiin ja johtaa joukkuetta kentällä omalla pelillisellä esimerkillä.

🎤Miltä jengin tekeminen on kesän aikana näyttänyt?

💬Kesäreenit ovat näyttäneet oikein hyvältä. Pelaajat ovat olleet sitoutuneita ja motivoituneita. Pelinopeus on kasvanut treeneissä viime kauteen verrattuna, ja moni pelaaja on jo pelkästään kesän aikana ottanut huomattavia steppejä eteenpäin.

🎤Mitä mietteitä tästä teidän kapteeninelikosta?

💬Pelkkä kuva kertoo jo paljon. K-18 kamaa. Meillä on hyvä rakettiryhmä kasassa. Esimerkillisiä pelaajia, joiden pelkkä läsnäolo on joukkueelle tärkeää.

🎤Onko jotain terveisiä, mitä haluat lähettää?

💬Ei muuta kun huomenna sankoin joukoin paikalle Leaf Areenalle kello 18. Viime kaudella kotiyleisön tuki oli suuri apu menestymiseen, ja niin se tulee olemaan tälläkin kaudella, kun peletaan edustuksen historian ensimmäistä Suomisarja kautta.

Ei siinä muu auta kuin totella, jos kapteeni käskee! Huomenna 16.9. suunta siis Leaf Areenalle, kun Edari avaa kautensa O2-Jyväskylän akatemiaa vastaan! Liput 5€, kausarit 30€. Nähdään siellä!🫵🏻