28
LOK
15.00
Miehet, Suomi-sarja

SB Naantali - Classic united  1 - 8

Leaf Areena

Pelipäivä on aina juhlapäivä!

Pelipäivä on aina juhlapäivä!🔥

Tänään Edari saa vieraakseen Leaf Areenalle kello 15.00 Tampereen Classic Unitedin. Ottelun yhteydessä juhlitaan naantalilaisen salibandyn 25-vuotista taivalta, kun ohjelmassa on yleisökilpailu, erätauolla pelattava SB Naantalin P9-poikien näytösottelu sekä juhlapuhe. Toivotammekin kaikki entiset ja nykyiset naantalilaisen salibandyn vaikuttajat tervetulleeksi paikalle! Otteluisäntänä toimii Forsport💙

Pelipäivän haastatteluun mediatiimi löysi Janne Lenkkerin kiillottelemasta vuosien varrella kertynyttä mailakokoelmaansa! Mutta ennen kuin päästetään Janne ääneen, muutama virallisempi asia.

🎟️Liput 5 €

🪪Kausikortit 25€

📺SalibandyTV 4.90€

Hallilla maksuvälineenä käy käteinen tai MobilePay.💙

Nyt ääneen Janne Lenkkeri, joka suoritti ensiesiintymisensä SB Naantalin miesten edustuksessa juniori-ikäisenä jo kaudella 2005-2006.!🗣

🎤Mitä mietteitä päivän pelistä?

💬Siitä on tovi vierähtänyt, kun viimeksi olen Tampereen Classicin joukkuetta vastaan isännöinyt Turun maaperällä. Edellisellä kerralla vastassa pelasi useampi tuleva ja nykyinen Suomen- ja maailmanmestari kun heitä vastaan on painittu. Paljon on vettä virrannut Aurajoessa tuon jälkeen, mutta ymmärtääkseni vastassa on tälläkin kertaa nuori ja nälkäinen nippu. Aika tulee näyttämään onko joukossa myös tällä kertaa tulevia mestareita. Mikäs sen mukavampaa kuin ottaa juhlaottelun kunniaksi tamperelainen päänahka!

🎤Mitä pitää tänään muistaa, jotta pisteet jäävät Leafille?

💬Ihan ensimmäisenä pitää löytää työhaalarit päälle heti alusta asti, kun kuula tippuu kenttään. Oma pää pitää tilkitä ja asennetta löytyä puolustamaan sen edestä. Vastustajan taitoa tulee kunnioittaa sen verta, ettei menetellä helppoja palloja pelinavauksessa ja varsinkaan keskialueella. Kahdessa edellisessä ottelussa on saatu oiva oppitunti maalinteon tehokkuudesta vastustajien toimesta. Juhlaottelun kunniaksi tulee meidän myös itse löytää tuo tehokkuus, jotta pisteet jäävät Naantalille.

🎤Perinteinen terveiset osio, keille haluat lähettää terveisiä?

💬Näin juhlaottelun kunniaksi iso kiitos Naantalilaisille faneille siitä, että ovat vuosien varrella löytäneet katsomoon sankoin joukoin. Tietysti pitää kiittää myös itse seuraa ja sen takana toimivia toimihenkilöitä, taustahenkilöitä, sekä vapaaehtoisia, jotka ovat mahdollistaneet lajimme harrastamisen Naantalissa. Ja lopuksi vielä iso kiitos omalle perheelle, joka on jaksanut kuljettaa ja kannustaa pikku pojasta asti hallille! Edelleen jopa löytyvät katsomosta näin vuosien jälkeen, respect & thank you!

Kiitos jälleen Janne Power! Sen suuremmitta puheitta, nähdään pian hallilla!👊🏻

📸Janne Huuhtanen

Tilastot

1 - 8

Classic united
0 - 00 - 31 - 5

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista