Naiset, LR N2D

SB Naantali - Wirmo 1

Leaf

Naisten edustuksen kausi päättyi voittoon ja kolmanteen sijaan II divarissa

Kauden viimeisessä pelissä ei enää panosta ollut, mutta voittoon on aina hyvä kausi päättää ja kuten kuvassa hyvän kauden vetänyt Marko "make" Björs joukkueelle näyttää, niin tästä suunta on vain ylöspäin.

Itse ottelua oli pelattu vajaat kolme minuuttia kun Susanna "suski" Hantula vei N1 johtoon Jasmin "jasu" Ruusolan syötöstä. Toiseenkin tuli Naantalin maali heti erän alkuun eikä muita tilastomerkintöjä, maalin teki Ida Mäkinen Micaela "mikke" Sirolan syötöstä.

Kolmannessa kapteeni Venla Pönni viimeisteli Elli Pirkkaman syötöstä lukemiksi jo 3-0, jonka jälkeen Wirmo kavensi ja Jasun istuessa 2 minuutin rangaistusta N1 auttoi vielä omalla maalilla Wirmolle ylivoima maalin. Sitä lähemmäs Wirmo ei päässyt vaan edellinen kaksikko Pönni-Pirkkama teki loppulukemiksi Naantalille 4-2 tällä kertaa vain toisin päin eli Elli teki Venlan syötöstä.

Hieno kausi joukkueelta! Ensimmäinen täysi kausi II divaria päättyi hienosta kolmanteen sijaan. Se oli juuri se sijoitus mihin taito ja taso tällä kaudella riitti.

Iso kiitos vastuuvalmentaja Marko Björsille ja valmentaja-huoltaja-lääkintämies Juha Lehdolle sekä Vainion Tiinalle joukkueen rahoista ja laskuista huolehtimisesta. Sekä tietysti hienolla asenteella ja tsempillä kauden (ainakin vielä tähän asti) valmennuksen & jojon puujalkavitsejä kestäneille pelaajille!

Onnittelut myös miesten edustukselle upeasta oman II divarinsa voitosta! Jätetään se uutinen etusivun piikkipaikalle.