Naiset, LR N2D

SB Naantali - SBS Rupu

HaNi halli

RuPu ja ex mestarit Naantalia vastassa, 8-5 voitto Naantalille!

Tunnin tauon jälkeen heti toinen peli, vastassa SBS RUPU. Etukäteen oli tiedossa, ettei vastustaja joukse meitä kumoon, mutta on sitäkin taitavampi kuten sarjan kärkipaikka osoittaa.

Ottelu vastasi odotuksia. Hyvin hyökännyt Matilda "matte" Kallio jouduttiin ottamaan takaisin pakistoon koska Alina "allu" Virta ei päässyt osallistumaan, joten kentälliset menivät uusiksi ja Anni "44" Lehdosta tehtiin sentteri tähän peliin.

N1 liikutti palloa ja hyökkäsi vauhdikkaasti joten pelin hallinta oli odotetusti meidän. Vastustajan monivuotiset mestarit ja maajoukkuepelaajat kuitenkin rankaisivat kylmästi ja veivät ajassa 3.15 rupun johtoon. Anu Lehtovirta tasoitti kuitenkin vain 7 sekuntia myöhemmin Micaela "mikke" Sirolan syötöstä. Minuutti tästä ja Susanna "suski" Hantula tasoitti, syöttäjänä pakin paikalta Matilda Kallio. Rupu tuli tasoihin ja Naantali vuorostaan taas maalin johtoon Anni Lehdon toimesta. Ensimmäinen erä päättyi Naantalin 4-2 johtoon Anun tehdessä toisensa erään taas Mikken syötöstä.

Ajassa 17.31 Naantalin Eveliina "eevi" Lehtinen sai kahden minuutin jäähyn fyysisestä pelaamisesta, Itse jäähyn aikana N1 intoutui pelaamaan vauhdikasta hyökkäyspeliä ja alivoima maali oli erittäin lähellä. Niinhän siinä kävi, että alivoimalla kun koko joukkue hyökkää niin vastustaja karkaa läpi, jota rikotaan jäähyn arvoisesti, mutta siitäkin huolimatta maali ja 4-3 kavennus. Siirretystä rangaistuksesta johtuen Eevi joutuu istumaan kakkosensa loppuun asti. Tehokasta pelipäivää viettänyt Matte vie Naantalin kuitenkin jo 5-3 johtoon, mutta pieni löysääminen puolustuspäässä ja liian hienot hyökkäyskuviot johtavat siihen että kokenut vastustaja katkoo ja rankaisee kylmän kliinisesti, joten erän lopulla pallo kahdesti meidän maalissa ja kolmanteen lähdetään tasalukemista 5-5.

Hieno ottelu kaiken kaikkiaan, kaksi hyvin erilaista joukkuetta. Kolmannessa N1 terävöittää oman pään pelaamista ja jatkaa tasolla millä ottelun aloitti tehden vielä kolme maalia. Voittomaaliksi jääneen 6-5 Suski syöttäjänä Ida Mäkinen, Elli Pirkkama hieno ja tarkka laukaus yläkulmaan yllättää vastustajan maalivahdin Venla Pönnin syötöstä ja loppulukemiksi 8-5 Eevi takalinjoilta maskin takaa.

Sarjaa on yksi pelipäivä eli kaksi ottelua per joukkue jäljellä. Naantali on kolmantena vain kaksi pistettä nyt kaadettua Rupua jäljessä ja välissä vielä pisteen erolla vahva TPS2. Rupu ja TPS kohtaavat vielä toisensa ja ottelun voittaja vienee myös sarjan voiton ja jatkaa valtakunnallisiin nousukarsintoihin.