11
HEL
10.00
Naiset, LR N2D

SB Naantali - TPS 2  1 - 11

Leaf

Edustus vastassa TPS 2 Leafillä, turpiin tuli

Arkisto kuvalla taas mennään:-(

Sarjan viimeinen kierros alkoi ja samalla vaihtui kello tehokkaaksi peliajaksi. Useampi jalkapari oli päivään estynyt ja meillä alkoi olla kokoonpanossa pelaajat vähissä. Niitä olisi tässä vauhdikkaassa pelissä tarvittu.

Ottelu ei missään nimessä ollut niin epätasainen mitä lukemat näyttävät. Me jopa hallitsimme ensimmäisen erän alkupuolta, mutta kun paikoille ei päästy, niin alkoi syödä naista kun vastustajalla oli heidän kauden paras(?) peli ja meillä omassa päässä napsui maalin kattoon. Niille ei Naantalin maalissa Paula Partinen mitään voinut.

TPS puolusti läpi ottelun huomattavasti meitä paremmin ja viimeistely oli huippuluokkaa, tietysti silloin kun peli sujuu on onnetarkin puolella. Meillä ei edes onni ollut matkassa ja toki vetojakin karkasi taivaan tuuliin. Laukaukset kohti maalia olivat kuitenkin määrällisesti melko tasoissa 29 meidän 24 vastaan. Vauhdikas peli jossa meillä ei enää vajaat kaksi kentää riittänyt TPS kolmea vastaan loppuun asti.

Naantalin ainoan teki Micaela "mikke" Sirola Susanna "suski" Hantulan syötöstä. Eli kun yksi sisään saatiin niin voitiin taas lopuksi todeta, että voitto olisi nytkin tullut jos oma pää olisi vain pitänyt:-)

jOjO

Tilastot

1 - 11

TPS 2
0 - 40 - 31 - 4

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista