Naiset, LR N2D

Wirmo 1 - SB Naantali   2 - 6

Maijamäki

Naisten edustus otti selvän voiton Wirmon ykkösestä

Vähän sama juttu kun vanha tarina siitäkö montako jojoa tarvitaan vaihtamaan hehkulamppua, se että annetaan jojolle tehtäväksi olla ottelun toimitsijana kellossa niin kaikki muu tapahtunut lipuu ohi. Onneksi edes Meiju otti kuvan Paulan puhelimella ja tulospalvelusta näkee mitä ottelussa tapahtui. Muuten sitten maijamäen kellon start ja stop nappi veivät liika huomioita ja ottelun tapahtumat jäivät vailla tarkkaa huomioita.

Kaikesta huolimatta N1 peli oli taas raiteillaan ja Ulvilan matkan kaamos oli unohtunut. Terävä alku ja Susanna "suski" Hantula vei Naantalin ajassa 2.42 johtoon Micaela "mikke" Sirolan syötöstä. Kellon näyttäessä 13.38 Elli Pirkkama Anni "44" Lehdon syötöstä lukemiksi 2-0.

Toisen erä alku jälleen vahvaa ja kun erää oli pelattu vajaat pari minuuttia Anni 44 Ida Mäkisen syötöstä voittomaalin 3-0. Ajassa 20.05 Anni 44 jälleen asialla ja Ida taas syöttäjänä. Naantalille jo vahvan tuntuinen neljän maalin johto. Wirmo kuitenkin kavensi vielä kahdellakin maalilla ja jonkin asteista jännitystä alkoi jo tuntua Maijamäen tunnelmassa kunnes erän lopulla Mikke niittasi Idan ottelun kolmannesta syötöstä Naantalin 5-2 johtoon erätauolle mentäessä.

Kolmannen alkupuolella Anni 44 sooloili vakuuttavasti Naantalille 6-2 voittolukemat ja samalle itselleen hatun + syötön tältä päivältä.

Torjuntojen valossa, joita Paula Partinen varmasti teki Naantalin maalilla, tasainen ottelu, mutta käytännössä kuitenkin hienoista Naantalin hallintaa alusta loppuun. Pelin kulku sinänsä tasainen, mutta N1 kuitenkin terävämpi tänään.