RAPORTTIA JA KUVIA MENNEELTÄ KAUDELTA!
Julkaistu: 04.06.2022 13.30

RAPORTTIA JA KUVIA MENNEELTÄ KAUDELTA!

Kausi alkoi hyvin, mutta tehokkuus myös vaivasi alkukaudesta. Kausi alkoi kolmella voitolla ja heti perään kolme tappiota. Noiden kolmen tappion jälkeen otteisiin tuli paremmin tasaisuutta, eikä joukkueelle tullut loppukaudesta suurempia notkahduksia. Edustus pääsi myös kolmessa ottelussa kaksinumeroisiin, joka oli piristyneen hyökkäyspelin ansiota.

Kauden hienoimpiin otteluhin voidaan lukea molemmat Tepsi matsit jotka oli laadukasta sählyä ja maalin pelejä molemmat. Myös ottelut Nousiaisten Ryhtiä vastaan voi nostaa kauden hienoimmiksi, Nousiaisista haettiin voitto kauden parhaalla esityksellä ja Naantalin ottelussa tunnelma oli selvästi kauden parasta ja yleisöä oli pakkautunut Maijamäen lehtereille kiitettävästi.

Pisteitä tarttui runkosarjassa laariin sen verran, että edari oli varmistanut paikkansa play-off peleihin. Joukkueen paras sijoitus sarjassa SB Naantalin historiassa oli jo kova saavutus, mutta joukkue himoitsi lisää karsintasarjasta.

Karsinnoissa vastaan tuli Paimion Ruoska, jolle edustus oli hävinnyt molemmat runkosarja ottelut, joten lähtökohdat eivät olleet parhaat mahdolliset. Karsintojen otteluohjelma oli kohtuu raskas, ensimmäinen ottelu oli perjantaina, toinen lauantaina ja kolmas perään sunnuntaina, huh. Edustukselle tuli myös perinteinen flunssa-aalto, jolloin kaksi kentällistä kovia ukkoja oli lasaretissa. No mutta tällaisena virus aikana vastustajalla varmasti myös tärkeitä poissaoloja. Eteenpäin ja kohti pelejä!

Ensimmäinen ottelu edustukselta varsin tunnustelevaa pelaamista ja Ruoska voittaa jatkoajan jäkeen 7-6. Toiseen otteluun edustus tekee tarvittavat muutokset ja voitto varsinaisella 5-4. Kolmas ottelu on tasaista vääntöä ottelun puoliväliin saakka, jolloin Ruoska karkaa ja voittaa lähes jokaisen kaksinkamppailun. Lopputulos 8-4 ja ansaittu voitto Ruoskalle karsintasarjasta ja edustuksen kesäloma saattoi alkaa. Kiitos Ruoskalle hienosta sarjasta!

Kauden parhaimpia onnistujia en haluaisi nimeltä mainita, mutta Anton Söderholmia ei voi jättää nimeämästä. Joukkueen kapteeni kehittyi kauden aikana valtavasti ja otti joukkueen reppuselkään karsintasarjassa. Muutenkin joukkueelta isoja steppejä eteenpäin ja peli parani valtavasti kauden aikana, jotain tehty siis oikein. Nyt katseet tulevaan kauteen ja tavoitteet vieläkin korkeammalle. Tulevasta kaudesta lisää juttua lähipäivinä, pysy kuulolla!

Kuvaaja Janne Huuhtanen