10
MAA
18.30
Miehet, Länsirannikon 2.div

Tps M3 - SB Naantali   4 - 10

Leaf Areena

M1 matka jatkuu play-off peleihin!

EDARI VOITTAA 4-10! 💥

Ja koska tähdet olivat kohdallaan muissa halleissa, Edarin pelit jatkuvat ensiviikolla, kun pudotuspeleissä tulee vastaan Nousiaisten Ryhti! Ensimmäisten otteluiden pelipäivät ovat 16.3. kello 19.00 ja 19.3. kello 12.30. Ottelut pelataan Nouste Areenalla. Tästä myöhemmin lisää. 🔥

Kaksi ekaa erää olivat tasaista vääntöä, mutta kolmannessa erässä Edari lähti karkumatkalle. Vaikka tepsin kokoonpanossa olikin pari kentällistä P15 poikia, kykenivät he hyvin haastamaan Edarin vanhuksia.

Olipahan hallilla myös tunnelmaa! Naantalin omat P14 pojat tekivätkin Edarille ison yllätyksen ja saapuivat katsomoon kannustamaan. Oli upeaa pelata, kun laulu raikui ja liput liehuivat! Ottelun jälkeen pelaajat totesivatkin, että tuntui kun olisi ollut kuudes pelaaja kentällä. Lyhyesti virsi kaunis: Iso kiitos fanikatsomo! 💙

Ja nyt vuorossa Kouts Vellu Rahikkalan haastattelu

🎤Kerro juuri päättyneestä pelistä muutamalla sanalla.

💬Ottelu sujui oikeastaan ihan suunnitelmien mukaan, aivan siten, kuten olin Exceleihini laskelmoinut muutama kuukausi takaperin. Nuoret pojat jaksoivat hyvin juosta perässä ottelun puoleen väliin asti, mutta tehtiin sitten tarvittavat maalit. Kaikki kunnia vastustajille ja iso kiitos katsomossa olleille Naantalilaisille.

🎤Miten kuvailisit Edarin runkosarjaa?

💬Olipahan kyllä erikoinen runkosarja. Tällein hiihtotermein voisi kuvailla, että 50 kilometrin hiihto, josta ensimmäiset 20 kilometriä hiihdettiin väärään suuntaan, jonka jälkeen tajuttiin kääntyä ja lähteä oikeaan.

🎤Jos saisit tuoda minkä tahansa lapamallin takaisin, niin minkä toisit ja miksi?

💬Nyt pistit pahan! Kun pelikokemusta löytyy useammalta vuosituhannelta, niin lempilapojahan on ollut monta, alkaen aina itse tehdyistä vanerilevylavoista. Uusimmista lavoista ei ole juuri kokemusta, koska mun uusimmat lavat kelpaisivatkin varmaan museoon. Mutta yksi, joka tuli mieleen oli aikoinaan Ruotsista tilattava nukkapintainen Unihocin lapa, jostain 90-luvun loppupuolelta.

Nyt on runkosarja taputeltu ja on aika kaivaa play-off parrat esiin. Niin kuin joku joskus sanoi jollekin jostakin syystä: Pojat pelaa talvella, miehet keväällä.

Aurinkoiset

Robin Mattila ☀️☀️☀️

Veikka Nurmio☀️☀️

Matias Karlsson☀️

Auringot olisi voinut jakaa ties miten, joten tässä honorable mentions! Aatu Koivisto, joka tehoili 1+3 sekä Ville Suominen 26 koppia ja 0+1!

📸Janne Huuhtanen

Tilastot
Tps M3

4 - 10

2 - 21 - 41 - 4

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista