Julkaistu: 16.11.2021 11.35

Kaksi voittoa alemmassa haastajasarjassa 13.11.2020

Lauantaina 13.11 pelattiin FBC:n kotiareenalla Turussa P12 alemman haastajasarjan turnausta. Tuloksena oli kaksi voittoa. Joukkueen kasaaminen päivän peleihin oli hieman haasteellista kuuden runkopelaajan estymisen vuoksi sairastumisen takia. Onneksi joukkueessa on sen verran leveyttä, että lopulta kolme ketjua ja kaksi puolustaja paria saatiin turnaukseen mukaan.

Ensimmäisessä pelissä SB Naantali kohtasi Oripään Urheilijat (OU) ja voitto irtosi tiukan ja tasaisen väännön jälkeen lukemin 5-3. Ensiesiintymisensä Sb Naantalin joukkueessa teki ykkösketjun vasemmassa laidassa Niilo Virtanen. Koko joukkueella oli kovasti jännitystä havaittavissa ja sen vuoksi syötöt vähän pomppivat ja vedot jäivät välillä lähtemättä. Kuitenkin vahvan puolustuspelin avulla estettiin hyvin vastustajan hyökkäyksiä. Aluepuolustuksen harjoittelu oli tuottanut tulosta ja tämän ansiosta tiukka peli kääntyi nyt Naantalin voitoksi. Hyökkäyssuuntaan peliä vapautti Juuso Sarankin onnistunut 1-0 maali rangaistuslaukauksella.

Toisessa pelissä aamun jännitys oli poissa ja pelattiin vahva kokonaisuus Sb Airistoa vastaan. Komea 5-0 voitto kertoo koko joukkueen onnistumisesta. Maalissa Jone Lamminniemi pelasi aamupelin tapaan erinomaisesti. Nollapeli, pysäytetty rankkari ja muutama huikea torjunta. Enempää ei voi vaatia. Maalintekoon oli enemmänkin paikkoja, mutta viisi tehtyä riitti lopulta suvereeniin voittoon. Tästä on hyvä jatkaa. ´

Reijo