Julkaistu: 08.11.2021 15.52

Erinomainen viikonloppu p12 ylemmässä haastajasarjassa

Länsirannikon P12 ylemmässä haastajasarjassa SB Naantali koulutti TPS:n kahta eri joukkuetta näyttävillä voitoilla 6.11.2021.

Ensimmäisessä pelissä alku oli tahmea ja TPS karkasi johtoon muutaman minuutin pelin jälkeen. Ensimmäisellä erätauolla tilanne oli 2-2 Naantalin päästyä mukaan peliin alkuhermoilun jälkeen. Toinen erä meni jo hienosti ja päättyi Naantalille 5-1. Kolmannessa erässä tennislukemat 6-0 sinetöivät Naantalin murskavoiton 13-3. Voiton takasi yhtenäinen joukkuepeli. Ensiesiintymisensä ylemmässä haastajasarjassa teki Joonas Johansson ja pelasi vakuuttavan puolustuspelin. Muutoinkin joukkuepuolustuksessa oltiin menty eteenpäin hienosti. Pisteet jakautuivat tasaisesti kahden kentän välillä ja joukkueesta ei heikkoja lenkkejä löytynyt.

Toisessa ottelussa kaksi ensimmäistä erää meni täysin pelisuunnitelman mukaan. Tiukka puolustus ja nopeat hyökkäykset TPS:n karvatessa kahdella. Kahden erän jälkeen 12-2 johto ja pelin olisi voinut jo lopettaa. Kolmannen erän lepsuilu ja ratkaisumaalin hakeminen omiin nimiin vesitti kuitenkin pelin ennenaikaisen keskeyttämisen. Lopputulos 14-5. Luka Vuori summasi pisteet 5+1. Muutoinkin onnistumisia tuli laajalla rintamalla.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että oli kauden parhaat pelit ja tästä on hyvä jatkaa.