Miikka Aittala mukaan Edarin valmennukseen
MiehetJulkaistu: 13.09.2024 10.41

Miikka Aittala mukaan Edarin valmennukseen

Miikka Aittala mukaan Edarin valmennukseen 🔥

Miikalla yli kymmenen vuoden kokemus valmennustehtävistä eri organisaatioista sekä lisäksi kokemusta uudelta fläppitaulumaestrolta löytyy Maajoukkuetien parista. 💪🏼

Mediatiimi esitti tuttuun tapaan kiperiä kysymyksiä Miikalle 🎙️

🎙️Tervetuloa joukkueeseen! Millä mielin lähdit mukaan ja mitä kautta päädyit mukaan?

💬 Oikein hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä lähdin mukaan. Pari kautta tullut seurattua joukkueen pelejä katsomosta ja nyt avautui mahdollisuus hypätä itse mukaan kehittämään joukkueen peliä.

🎙️Minkälaisena valmentajana näet itsesi?

💬Koen olevani hyvin pelaaja läheinen ja analyyttinen valmentaja.

🎙️Miltä joukkueen tekeminen on kesän aikana mielestäsi näyttänyt?

💬 Joukkueen tekeminen näyttää koko ajan paremmalta, uudet pelilliset jutut on otettu hyvin vastaan. Kesä mentiin kovaa, joten innolla odotetaan lauantain ensimmäistä peliä!

🎙️Mitä ajatuksia ennen alkavaa kautta?

💬Henkilökohtaisesti odotan mielenkiinnolla tulevaa kautta ja sen tuomia uusia haasteita. Odotan, että otamme isoja askeleita eteenpäin kauden aikana etenkin puolustus pelaamisessa. Joukkueen tavoitteet on hyvin selkeät, suoran sarjapaikan säilyttämisen eteen tehdään kaikkemme.

Kiitos ja vielä kerran tervetuloa mukaan Miikka! 🥳

Miikan kynän voi nähdä ensimmäisen kerran sauhuamassa fläppitaulun pinnalla tulevana lauantaina Hämeenlinnassa, kun Edari kohtaa Steelersin. Ensimmäisen kerran kynän sauhua päästään sammuttelemaan Leaf Areenalla kotiyleisön edessä lauantaina 21.9., kun Ilves Tampereelta saapuu vieraaksi kello 15.30 alkavaan otteluun! ✍🏻