16
JOU
10.00
Naiset, N2D

SB Naantali - FBC Turku  

Sport Garden

Naisten edustus vs. FBC

Mielenkiintoinen sarjaohjelma, sama halli sama vastus kuin viime turnauksessa. Marraskuussa avauserän jälkeen peli kääntyi selvästi meille. Uusi peli tänään, pelaajia ollut kenttä tai kaksi kipeänä ja osa edelleen. Kokoonpanoissa säätöä varmaan pelin kuluessa

Ensimmäinen erä. Tasaista vääntöä 8-9 minuuttia jonka jälkeen ensin ykköskentällä vahva vaihto. Sitä seuraavassa vaihdossa Matilda matte Kallio katkaisi vastustajan hyökkäykseen lähdön ja viimeisteli itse tarkasti 1-0 lukemat taululle. Tämän jälkeen peli jatkui meidän hallinnassa ja ansaitusti 13 min. kohdalla Aino Vainio Pia piiu Vainion syötöstä 2-0. Erän loppuun vielä Janina janttu Sirolan kaukoroikku Ainon syötöstä meni sisään.

3-0 lukemista siis toiseen jonka alussa Micaela Mikke Sirolalla hyvä paikka ilman palkintoa. Elli Pirkkamakin pääsi keskeltä yrittämään, mutta Noora Laineen veto ei enää jäänyt pelkästään yritykseksi ajassa 18.46 syöttö matelle. Valmennuksessa Make on taas yhden turnauksen tauon jälieen mukana ja äänessä, tarvinnee kohta banaanin makuisia Mynthoneita🤔. 4-0 lukemissa jatketaan pelin ollessa kuitenkin hanskassa ja paikkojakin on riittänyt. Meidän maalilla Paula Partinen on hoitanut vastustajan yritykset varmasti.

Kolmanteen fbc tuli energialla, mutta paikat meillä ja 33 ja risat kun oli pelattu niin Susanna suski Meklin siististi sisään mikken syötöstä 4-0. Tämän perään koko kentän upea syöttökombo mutta ei ihan sisään. Seuraavassa rumbaa päällä ja rike / rankkari meille jonka Elli Pirkkama veivasi upeasti sisään. Kauaa ei pelattu kun Aino taituroi omassa päässä ja vapautti suskin syöttämään ja Ida Mäkinen viimeisteli tyylikkäästi 7-0 lähes tyhjiin! Piiu pääsi vetämään Anu Lehtovirran syötöstä 8-0 ja kovan pyörityksen perään janttu 9-0, syöttö suskille.. erittäin hyvin blokaattiin vetoja koko peli ja kauden toka nollapeli. Pitkät hyökkäykset jäivät tässä pelissä vähiin parannettavaa siis jäi.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista