21
SYY
14.15
Naiset, Suomisarja

SB Naantali Naantali - MIG  5 - 4

Turku, Leaf-Areena kenttä 2

Edustuksella hyvä kaudenavaus!

Päivän aiempi ottelu AFC Campusta vastaan alkoi nopealla kahden maalin johdolla ja valmennuksen mukaan pelin alku oli muutenkin syksyn parasta antia verrattuna nihkeästi menneisiin harkkapeleihin. Hymy hiipi pelaajien kasvoille kun kävi ilmi sarjatason olevan meille sopiva sillä Campus tuli myös lujaa takaa ja tasoihin tehdän minuutin sisällä kaksi. Siitä eteenpäin Suomisarjan avaus meni tasatahtiin Naantalin siirtyesssä johtoon ja Campuksen tullessa takaa tasoihin.


Siitä siis päivän toiseen otteluun joka oli Tampereelta kotoisin olevalle MIGille päivän ensimmäinen. Valmennusta edelleen lainaten, koska paikalle en päässyt "meidän liike oli huomattavasti rauhallisempaa avausotteluun verrattuna jonka seurauksena MIG siirtyikin johtoon". Peli kääntyi kuitenkin nopeasti meille ja näytti olevan jo helppo voitto tulossa. Joukkue kuitenkin sen seurauksena passivoitui ja MIG pääsi peliin viimeisellä minuutilla uudestaan mukaan.

Tuloksellisesti kuitenkin kelpo avaus Suomisarjaan tasapelillä ja voitolla. Tästä on hyvä jatkaa. Valmennuksella on jo varmasti maanantai-illan treeneihin uudet sävelet mietittynä tai sitten vaan toistetaan ja toistetaan "lite bättre"!

T: jOjO