JSB-13 - SB Naantali   1 - 3

HaNi halli

N1 otti HaNi-hallissa varman voiton porilaisista

N1 sai taas lähes normi kokoonpanon liikenteeseen ja riittävän määrän jalkapareja, kun HaNissa vastaan saapui meitä Ulvilassa vuoden lopulla pöllyttänyt JSB-13.

Marko "make" Björs laittoi torstain treenien jälkimainingeissa puolustajamme Matilda "matte" Kallion kärkeen. Ovela veto sai jo muut hyökkääjät hermoilemaan penkillä, koska Matte oli pitelemätön. Ajassa 8.30 nätti nousu oikeaa laitaa maalille ja pallo sisään, syöttäjänä Anni "44" Lehto. Kolme minuuttia myöhemmin Anu Lehtovirran syötöstä pallo toistamiseen sisään. Lähellä piti tilanteita oli vielä ottelussa vähintään kaksi lisää, joten Matte oli liekeissä tänään.

Ottelu oli muutenkin vauhdikas ja viihdyttävää seurattavaa. Paikkoja riitti molemmissa päissä ja ainoastaan veskarimme Paula Partisen loistavat torjunnat estivät porilaisten maalintekoyritykset kahdessa ensimmäisessä erässä. N1 pääsi toisessa erässä pelaamaan 2 minuutin ylivoiman, pallo pyöri, mutta maalintekoyritykset olivat tehottomia ja vähäisiä ylivoimalla. Erään ei muita merkintöjä kirjattu.

Kolmannen erän alussa Micaela "mikke" Sirola suti maalin edestä Naantalille jo hyväntuntuisen 3-0 johdon Ida Mäkisen syöttäessä maalin takaa.

3-0 maali

Kolmas erä pelattiin vielä täysillä tasaisesti loppu vihellykseen asti, JSB sai rikottua Paulan nollapelin, mutta muita tilasto merkintöjä erään ei tullut.

Hyvä peli ja 3-1 voitto meiltä!