Otteluraportti Naisten edustus vs Kapa-65
Julkaistu: 07.12.2021 21.30

Päivän toinen peli kylmässä Porin hallissa oli jo alkuvaiheessa aamun ottelua lämpimämpi. Pelaajilla selvästi enemmän asennetta aamun tappion jälkeen ja enää ei murehdittu 9 kenttäpelaajan vähyyttä eikä kukaan ainakaan ääneen laskenut, että KaPalla oli kolme kentällistä.

Ottelusta oli odotettavissa tiukka, meillä oli harmittavia muistoja parilta edelliseltä kaudelta KaPaa vastaan ja tiukka sekä jännittävä peli tästä muodostuikin.

Ensimmäinen erä oli tasainen ja maaliton. Heti toisen erän alkuun Venla Pönni taiturimaisesti harhautteli pienessä tilassa Naantalin 1-0 johtoon Matilda "Matte" Kallion syötöstä. Vajaa kolme minuuttia tästä ja KaPa tuli tasoihin. Vastuuvalmentaja seurasi peliä livenä ja antoi puhelimessa hermostuneena :-) samoja ohjeita, joita joukkueen kanssa jo käytiin erätauolla ja pelin kuluessa aitiossa läpi. Oman pään pelaaminen parani aamun ottelusta, vaikka ei se vieläkään ollut sillä tasolla millä sen pitäisi olla. Kiitos veskarimme Paula Partisen torjuntojen KaPa ei kuitenkaan johtoon ottelussa päässyt vaan 22 minuutin kohdalla kapu Maija Uusitalo vei N ykkösen Lotta "Lode" Paijan syötöstä 2-1 johtoon.

Kolmannen erän alkupuolella Lode jo itsekin luuli vedon kilahtaneen rimaan (tai KaPan veskariin) kun pallo putosi takasin suoraan alas ja ilmeisesti maalivahdin selän kautta meni sisään. Syötön voittomaaliin antoi Anni Lehtonen. N1 taisteli ja halusi voittaa. KaPan kavennus ajassa 39.26 teki lopusta todella tiukan ja hermoja raastavan. Jos allekirjoittaneella vt. valmentajalla oli kylmä hallissa, niin pelin viimeiset minuutit kyllä nostivat soijan pintaan. Tiukka ottelu ja vaikka ei lähelläkään täydellistä pelaamista meiltä, niin hyvä ja ansaittukin tulos! Takaisin Naantaliin oli mukava lähteä.