Otteluraportti Naisten edustus vs JSB-13
Julkaistu: 07.12.2021 21.06

Itsenäisyyspäivän vastaanotto ei ollut Porissa lämmin, pakkasta aamu yhdeksältä oli 20 astetta ja pakkasta näytti myös tulostaulu kun klo 10 alkanut ottelu oli saatu päätökseen.

Vastustaja oli hyvin tiivis ja taitava ryhmä ja selvästi paremmin nukkunut yönsä. N1 tuntui hermostuneelta kun matkassa oli vain 9 kenttäpelaajaa, vaikka ei se käytännössä ollut kuin yksi alle normaalin! Myöskään pelaajien innostus, ehkä aikaisen herätyksen ja automatkan jälkeen, ei ollut tapissaan. Valmentajia tuurannut jojokaan ei ottelusta saanut otetta.

Pelissä puolustus ei toiminut oikein kunnolla millään osa-alueella ja vastus pelasi niillä aseilla ja asenteella joka yleensä on N1 oma tavoite. Kärkemme pudottivat liikaa alas ja sentterit ja pakit seikkailivat toistensa tonteilla ja tonttien ulkopuolella. Meidän hyökkäyspelikin oli vailla ideoita varsinkin ensimmäisessä erässä ja harvat vedot lähtivät liian kaukaa. Näin ollen JSB aivan ansaitusti johti puolessa välissä ottelua jo 4-0.

Toisen erän loppu näytti jo paremmalta hyökkäys pelaamiselta, tsemppikin nousi vähitellen, mutta sen keskelle tullut 5-0 takaisku oli käytännössä lopullinen niitti. Venla Pönni kavensi vielä 5-1 Elli Pirkkaman syötöstä, mutta loppunumeroiksi kirjattiin 6-1.

Ei jäänyt jossiteltavaa porilaisia vastaan, parempi voitti tänään! Seuraavalla kerralla tilanne ja tulos voi olla toinen. Parempaankin pystymme.