Naiset, N2D

SB Naantali - SBS Wirmo

Nouste Areena

Wirmo vei ensimmäisen finaalin

Ottelun ensisekunnit lähtivät Naantalilta erittäin hyvin käyntiin ja ensimmäisessä vaihdossa Sirolat Janina ”janttu” syöttäjänä ja Micaela ”mikke” tekijänä koko ketjun näyttävän hyökkäyksen päätteeksi 1-0. Erän edetessä Naantalin ote kuitenkin hiipui ja viimeisellä minuutilla Wirmo tuli tasoihin.

Toisessa erässä Wirmo onnistui sotkemaan Naantalin peliä eikä runkosarjasta tuttua hyvään syöttöpeliin perustuvia hyökkäyksiä saatu aikaiseksi. Reilun viiden minuutin pelin jälkeen Wirmo rankaisi Naantalin pienistä virheistä (joita erässä tuli useampia) ja vain minuuttia myöhemmin siirtyi jo 1-3 johtoon. Syystäkin valmennukselta hyvä veto ottaa aikalisä ja siirtyä kahteen kenttään. Se toi Naantalin peliin taas selvästi virtaan ja uutta vauhtia. Viiden minuutin jälkeen Mikke teki päivän toisen Ida Mäkisen syötöstä. Erän loppuun ei tasoitusta enää saatu.

Mutta kolmannessa puolentoista minuutin pelin jälkeen Venla Pönni tasoitti Amelia ”ale” Alanteen syötöstä 3-3. Naantali pääsi pelaamaan kahden minuutin ylivoiman, jossa pallo pyöri hyökkäysalueella ja jonkin verran tilanteitakin luotiin, mutta Wirmon tiivis neliö piti. Ylivoiman jålkeenkin Naantalilla oli vielä vahva vaihe kunnes Wirmo teki 3-4 voittomaalin. Viimeisten viiden minuutin aikana Naantali yritti tasoitusta ilman onnistumisia ja lopussa taisi valmennuskin olla hieman kohmeessa koska maalivahtia ei otettu pois vaikka tappionumeroilla ei finaalissa ole merkitystä.

Tänään Wirmo oli terävämpi ja luki Naantalin peliä hyvin, voitto ei ollut sattuma. N1:n pitää nyt teroittaa lavat ja keskiviikkona täytyy tasoa nostaa ja voittaa ensin itse ottelu ja sen jälkeen vielä 15 minuutin jatko-ottelu! Muussa tapauksessa kausi päättyy.