Kotiturnauksessa N1:lle kauden ensimmäinen tappio ja 12. voitto
NaisetJulkaistu: 04.02.2024 19.07

Naisten Edustuksen kotiturnaus 4.2.2024 Maijamäessä toi mukanaan kauden ensimmäisen tappion, mutta toisen pelin selvä voitto piti N1:n edelleen lohkon kärkipaikalla kahden pisteen etumatkan turvin.

Ensimmäinen peli Nystars 2:a vastaan alkoi jähmeissä tunnelmissa ja hieman yli 7 minuutin kohdalla vieraat olivat jo 0-3 johdossa. Maalipaikkansa Nystars tuolla jaksolla käytti hyväkseen lähes sataprosenttisesti. Tummansiniset eivät puolestaan saaneet palloa tottelemaan riittävällä tavalla ja niinpä maalitilin avaamista sai odottaa kolmannen erän loppupuolelle. Vaikka vastustajakaan ei lisämaaleja tehtaillut, niin kauden ensimmäinen tappio oli tosiasia numeroin 1-3.

Turnauksen toiseen peliin JSB-13 vastaan Edustus sai paremman alun ja siirtyi ensimmäisen kympin aikana 2-0 johtoon. JSB kavensi vielä ensi erässä yhdellä maalilla, mutta toisessa erässä heille ei tarjottu maalipaikkoja ja tummansinisten viimeistellessä kahdesti oli peli jo turvallisen tuntuisesti 4-1 lukemissa. Tämä ei Edustukselle riittänyt vaan kolmannessa erässä laitettiin verkot tötterölle ja vietiin se numeron 7-2. Lopputulos siis 11-3 ja maalintekijöitä löytyi kokoonpanosta yhteensä kahdeksan pelaajan verran.

Sarjataulukossa N1 on ykköspaikalla kun kaksi kolmasosaa sarjasta on pelattu ja seitsemän ottelua on vielä jäljellä. Toivottavasti kevät on pelien suhteen N1:lle aurinkoista aikaa.