Pistäkää viestiksi puulaaki joukkueenne nimi. Muut perustiedot toimitetaan tilastovastaavalle Arto Ahoselle 050-5573 191.

Tiedot peruutuksista Matti Lundberg, puh. 040-625 6567 (tai 044-9311 422)

Sarjaan 2022-2023 ilmoittautuneet joukkueet (tilanne 10.10.2022):

Eläkeläiset # Jukka Vallin # 050-388 1102 # valkoinen / sininen
RNPM # Tuomas Ahlvik # 050-503 4008 # tumman sininen
SB Karhukopla # Samuli Kirjonen # 0440-470 490 # oranssi
Team Häksä # Toni Kettunen # 044-974 1138 # neonvihreä
ÅIK # Tommi Salmi # 040-154 1411 # sininen

Sarjajärjestelmä 2022-2023 kaudella:

Sarjassa on 5 joukkuetta. Pelataan kaksinkertainen runkosarja. Sen jälkeen pleijarit, joihin osallistuvat neljä parasta.

Puulaakisäännöt 2022
• Ottelu kestää 2 x 20 minuuttia, erien välissä on enintään 5 minuutin mittainen tauko.
• Joukkueilla on kentällä 4 pelaajaa ja maalivahti.
• Pelisäännöt ovat suurin piirtein samat kun salibandyssäkin. Toimitsijoiden puuttuessa pääasiassa jäähyjä ei tuomita. 2 minuutin jäähyn sijasta voidaan tuomitaan rangaistuslaukaus. (Myös jäähyt ovat käytössä tuomarin tulkinnan mukaan tilanteesta!)
• Maalivahdilla pitää olla maski. Joukkueella pitää olla käytettävissä sekä tumma että vaalea pelipaita.
• Pistelasku on perinteinen - voitosta kaksi pistettä ja tasapelistä yksi piste.

• Joukkueessa ei sallita yhtään pelaajaa liiga - 3. divisioonatasoilta. Joukkueessa sallitaan vain yksi alle 35-vuotias pelaaja 4. divisioonatasolta. Rajoitukset eivät koske maalivahtia.
• Pelaaja saa pelata ainoastaan yhdessä joukkueessa. Maalivahtien osalta voidaan hakea poikkeuslupaa sarjavastaavalta, mutta lähtökohtaisesti jokaisella joukkueella tulisi olla oma maalivahti myös poissaolotapauksissa. Pelaaja voi siirtyä toiseen joukkueeseen kerran kauden aikana.
• Play-off-peleissä voi käyttää vain sellaisia pelaajia, jotka ovat osallistuneet runkosarjassa vähintään kolmeen joukkueen otteluun.
• Sarjajärjestäjä ei vastaa pelien aikana tapahtuneista tapaturmista. Aikuispelaajat vastaavat itse vakuutusturvastaan. Alle 18-vuotiailla on oltava voimassa oleva vakuutus (esim. SSBL:n Sählypassi). Pelaajan tulee olla vähintään 15-vuotias.
• Ottelutapahtumissa noudatetaan seuran julkaisemia COVID 19 turvallisuus-, käyttäytymis- ja menettelytapaohjeita. Osallistuminen otteluihin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

• Jos joukkue ei pysty pelaamaan ottelua, se voi luovuttaa pelin. Luovutus on ilmoitettava viimeistään peliä edeltävänä päivänä sarjavastaavalle, tuomarivastaavalle ja vastustajajoukkueen yhteyshenkilölle.
• Joukkue voi siirtää enintään yhden pelin kauden aikana. Siirrot on sovittava vähintään viikkoa ennen ohjelman mukaista pelipäivää. Siirrot eivät ole sallittuja kahden viimeisen sarjakierroksen aikana eivätkä play-off-vaiheessa.
• Jos joukkue jättää tulematta peliin ilmoittamatta 2 kertaa, se suljetaan pois sarjasta.

• Päivän ensimmäiset joukkueet kasaavat laidat ja viimeiset purkavat ne.