Naiset, LR N2D

SB Naantali - PÖU

Leaf

N1 vs. PöU Leaf Areenalla

Päivän toinen ottelu parin tunnin tauon jälkeen, fiilikset olivat melko tapissa aamun TPS voiton jälkeen. PöU oli vuorostaan hävinnyt aamupelinsä, joten jonkinlaista nälkää sieltä suunnalta oli odotettavissa. Ottelukuvat taas unohtuivat "fiiliksissä", joten mennään uusinnalla sen suhteen.

N1 lähti kuitenkin otteluun vahvasti ja vajaan parin minuutin jälkeen kapteeni Venla Pönni vei Naantalin 1-0 johtoon Ida Mäkisen syötöstä. Pöytyä tuli kuitenkin vain reilu 10 sekuntia siitä tasoihin pienellä tuurilla ja suurella sähläyksellä. Pallo otti Naantalin maalin takaa kimmokkeen eikä muuten loistavasti pelannut Naantalin Paula Partinenkaan sitä saanut selän takaa tullessa haltuun jonka jälkeen Pöytyä oli käytännössä kahdella Naantalin maalin edessä yksin. Sen lähemmäs maalintekoa ei Pöytyä päässyt (no oli se rehellisyyden nimissä pari kertaa liki) ja jo ajassa 3.47 Susanna "suski" Hantula vei Anni Lehtosen syötöstä Naantalin johtoon ja maali oli samalla voittomaali.

Toisen erän alkupuolella Venla Pönni nosti johdon 3-1 Ida Mäkisen syötöstä ja erän viimeisellä sekunnilla Annit tekivät Naantalin neljännen Lehdon ollessa tekijänä hienolla laukauksella Lehtosen syöttäessä. Vaihto oli koko kentälliseltä malliesimerkki miten erä pelataan loppuun asti. Kummassakin erässä Naantali pelasi varman ja hyvän alivoiman, ensimmäisessä Pia Vainio istui kakkosen ja toisessa Jasmin Ruusola.

Kolmannessa erässä ei Naantalin 2 minuutin ylivoimaa lukuunottamatta tapahtumia ollut vaan suhteellisen varmastikin N1 otti ansaitun voiton ja piti sarjan piikkipaikan itsellään.