SB Naantali - HuKu

Maijamäki

Kova taistelu toi Naisten edustukselle päivän toisen voiton!

Kaikkien yhteisestä toiveesta ja Hukun aloitteesta päivän toisen pelin alkua Maijamäessä aikaistettiin puolella tunnilla. Hukun tauko jäi lyhyeksi, mutta sitä ei pelissä huomannut, josta kehkeytyi yhtä tiukka ja tasainen mitä kauden ensimmäisessä yhteenotossa Nousten Areenassakin.

Pelin alku ei vastannut koko ottelua, sillä vain puolentoista minuutin kohdalla Elli Pirkkama veivasi täysin vapaasti HuKun puolustuksen keskellä Naantalin 1-0 johtoon kun taas 30 sekunttia myöhemmin HuKu tuli tasoihin. Ajassa 9.38 vastustaja teki taitavasti vanhanaikaisella johtomaalin kun pari minuuttia siitä Micaela "mikke" Sirola toi Naantalin tasoihin Ida Mäkisen syötöstä.

Toisen erän alkuun Elli Pirkkama vei Piia "piiu" Vainioin syötöstä Naantalin johtoon ja maali jäi voittomaaliksi ja ottelun viimeiseksi. Käytännössä, vaikka pelin tilastomerkinnät jäivät tähän, ottelu vain parani ainakin jännitykseltään ja temmoltaa mitä pidemmälle se eteni. Molemmat joukkueet taistelivat, Naantali ehkä tasaisempa ja HuKu vahvojen yksilöiden voimalla, mutta kumpikaan ei maalinteossa enää onnistunut. Vauhtia ja yritystä riitti koko rahan edestä.