Otteluraportti Naisten edustus vs PöU
Julkaistu: 24.11.2021 21.03

Pöytyän Kisariihi, aikainen aamu korona jälleen läsnä ja katsojilla passipakko. Ottelu jäi taas itseltä näkemättä:-( joten kerrotaan lyhyesti, että N1 teki 4-1 tappio asemasta viimeisen 20 minuutin aikana hienon (lainaten merellä keinunutta vastuuvalmentajaa) "vilkku päälle ja ohi" nousun.

N1 tasoitti ensimmäisen kerran uusimman pelaajamme Sofia Nokelaisen toimesta Micaela "mikke" Sirolan syöttäessä ajassa 8.17. Tämän jälkeen Pöytyä maalasi 13, 17 ja 19 peliminuutin jälkeen ja ottelu näytti jo tulospalvelusta etänä seurattuna lähes pelatulta. Kuitenkin Mikke kavensi Venla Pönnin syötöstä ajassa 25.25 ja sama kaksikko toisin päin ylivoimalla heti kolmannen erän alkuun lukemiksi jo 4-3.

Kuulemma N1:n Anu Lehtovirta sai kolmannen erän kuluessa kovan tsemin päälle ja tasoitti ensin ajassa 38.03 pelin ensin yksin tasoihin ja teki vielä 40 minuutin kohdalla voittomaalin Anni Lehtosen syötöstä. Kun vielä maalivahtimme Paula Partinen oli pitänyt joukkuetta kurissa ja torjunut viimeisessä erässä 13 kertaa, niin voitto kovan nousun päätteeksi.