Otteluraportti Naisten edustus vs RuNu
Julkaistu: 24.10.2021 14.56

Leaf Areena ja edustuksen päivän ainoa ottelu klo 12.00 vastassa RuNu. Unohtui jälleen kuvien ottaminen pelin tiimellyksessä, joten käytetään kotiturnauksen kuvaa koska kukaan ei kuitenkaan huomaa, että Leafin parketti ei ole noin kiiltävää.

N1 sai pelin alkuun heti hässäkän vastustajan maalille josta kolahti 17 sekunnin kohdalla mailaan lyömisestä vastustajalle 2 min rangaistus. Ylivoiman aikana N1 peli enemmänkin meni sekaisin odottamattoman nopean ylivoiman seurauksena, kuin olisi ollut hohdokasta ylivoimaa. Varsinaisia hyviä maalipaikkoja ei ylivoimalla saatu aikaan vaikka peliä Runun päädyssä pelattiinkin. Sitä vastoin heti jäähyn jälkeen N1 jatkoi painostusta ja pallo pysyi meillä sitkeästi. Ajassa 2.32 kapteeni Maija Uusitalo otti tyhjät pois, tarkka kaukolaukaus yllätti vastustajan ja reikäpallo napsahti yläkulmasta sisään. Syöttämerkintä Elli Pirkkamalle.

Ottelun alku oli maalivahti Paula Partiselle hankala koska töitä ei tullut ja ensimmäinen veto lähti vastustajan lavasta melko huonosti ja ehkä juuri sen takia vieri Paulan alta ei maaliin vaan maalin ohi johon kuitenkin vastustaja ehti paikalle ensin ja sai veivattua pallon käytännössä tyhjiin. Erän loppuun ei merkintöjä ja 1-1 tilanteesta jatkettiin toiseen erään josta ei paljoa kerrottavaa ole. N1 hallitsi peliä mutta vastustaja puolisti hyvin eikä paikkoja ollut ja vedot menivät reilusti ohi tai ne blokattiin heti ensimmäiseen metriin. N1 pelistä puuttui terävät syötöt ja hallinta oli enemmänkin nimellistä.

N1 pelin avaus omasta päästä oli välillä liian hidasta ja vastustaja nosti karvausta ja otti jatkossa ylempää kiinni. Heidän hyvä puolustus pelaaminen jatkui läpi ottelun ja mahdolliset vedot poimi jatkossa N1:n Paula varmasti. Ajassa 38.58 Venla Pönni otti vielä 2 min rangaistuksen, mutta alivoima sujui hyvin ja oikeastaan vasta sen jälkeen pariksi viimeiseksi minuutiksi N1 sai pelin taas kulkemaan ensimmäisen erän tapaan ja luotua vielä muutamia maalipaikkoja.

Ottelu päättyi 1-1 eikä valtavasti jäänyt muistoja jälkipolville vaikkei peli nyt mitenkään huonoa ollut. Aina ei voi voittaa ja onneksi sarja on mielenkiintoinen ja pysyy tasaisena.