Miehet, M2D LR 2021-2022

SB Naantali - Ruoska  4 - 5

Nouste Areena

SB Naantali - Ruoska 4 - 5

Edustuksen kolmas peräkkäinen tappio on tosiasia, kun Ruoska hakee täyden pistepotin Nouste Areenalta. Avauserässä jo kolmen maalin karkuun päässyt Ruoska vei ottelun lopulta lukemin 4-5. Naantalilaiset pääsi vielä tasalukemiin toisessa erässä, mutta tehottomuus vaivasi päätöserässä. Ottelun parhaaksi valitun Jyri Koivusen ajatukset pelistä:

Sama laulu jatkui mihin edellinen peli päättyi, tehottomuus ratkaisi. Tiedettiin Ruoskan vaarallisuus. Maalinteko oli vaikeeta ekassa erässä. Asenteen korjaus 2. ja 3. erään, mutta vastustaja pääsi ratkaisemaan pelin ylivoimalla. Otteluruuhka jatkuu perjantain Vehmaalla. Voitto täytyy kaivaa siitä pelistä.