Dynamo Oulu - SB Naantali   11 - 4

Zemppi Areena

M1 jatkaa karsintoja Suomisarjassa säilymisestä

Dynamo voittaa sarjan 2-0❌

Edari kärsii toisen tappion back to back sarjassa, jonka myötä se jatkaa muutaman viikon kuluttua karsintojaan uuden vastustajan kanssa. Tänään tasaisen kahden erän väännön jälkeen käännekohdaksi koitui kolmannen erän alku, jossa vastustaja rankaisi oman puolustuspään virheistä ja pääsi karkumatkalle.

Tuleva vastustaja selviää, kun muiden ottelusarjojen tulokset ratkeavat.💥

Suomisarjan infosivusto kertoo tulossa olevasta Suomisarjakarsinnan peliformaatista seuraavasti:

Suomisarjakarsinta

Suomisarjakarsintoihin osallistuvat Suomisarjan säilymiskarsintojen hävinneet joukkueet (3 kpl), sekä Suomisarjan lohkojen A ja B 10. sijoittuneet, sekä lohkon C 10.–11. sijoittuneet yhdessä alueellisista 2. divisioonalohkoista jatkoon edenneiden joukkueiden (7 kpl) kanssa. Karsinnat pelataan paras kolmesta systeemillä (kaksi voittoa) yksittäisinä otteluina, peliaika: 3 x 20 min tehokasta peliaikaa. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan, pelataan 20 min jatkoaika viidellä viittä vastaan. Jatkoaika päättyy ensimmäiseen hyväksyttyyn maaliin. Mikäli jatkoaika ei tuo ratkaisua, ratkaistaan ottelun voittaja viiden laukojan RL-kilpailussa. Varsinaisen peliajan ja jatkoajan välillä on 5 min tauko.

Suomisarjan joukkueet valitsevat runkosarjan pistevertailun mukaisessa järjestyksessä vastustajansa 2. divisioonan joukkueista. Pistevertailulla paras saa valita vastustajansa ensimmäisenä ja niin edelleen. Suomisarjajoukkueet toimivat ottelupareissa kotijoukkueina 1. ja mahdollisessa 3. ottelussa.

Otteluparien voittajat pelaavat Suomisarjassa kaudella 2024–25.
Otteluparien häviäjät pelaavat alueellisessa 2. divisioonassa kaudella 2024–25.