SB Naantali - TuTo   9 - 5

Maijamäki

Kotiturnaus Maijamäessä

Kotiturnaukseen saimmekin lähes täyden rosterin ja pelipaikkoista oli ankaraa taistelua.
Ensimmäisenä vastustajan oli Tuto, joka tuli otteluun aktiivisella otteella ja karvasi korkealta kaksi erää pitäen meitä tiukilla.
Kolmanteen erään lähdettiin yllättäen 3-4 tappioasemassa ja tällä kertaa se ratkaistiin tasoa nostamalla. M3 polkaisi kolmannessa erässä isomman vaihteen silmään ja sitten alkoi tapahtua. Tutolle jäi viimeisessä erässä vain statistin rooli. Kahdessa ensimmäisessä erässä vaivannut tehottumuus omissa paikossa katosi ja kolmanesssa erässä ladoimme kuusi maalia ratkaisten lopullisesti ottelun.

Tutolla ei kunto riittänyt enää kolmannessa erässä ja SB Naantalin maaliahanat aukesivat kunnolla. Voitto lopulta selvin numeroin 9-5.

Erikoismaintana Miksu kunnostautui ottelussa maalintekijänä tekemällä neljä maalia.

Tilastot

9 - 5

TuTo
1 - 22 - 26 - 1
11'MaaliElo Mikael
22'MaaliElo Mikael
29'MaaliMalkki Harri
29'MaalisyöttöSaarinen Jarno
33'MaaliElo Mikael
34'MaaliVirtanen Juha
34'MaalisyöttöLevanto Tuomas
37'MaaliVirtanen Juha
37'MaalisyöttöKlasila Janne
39'MaaliSaarinen Jarno
39'MaalisyöttöMalkki Harri
43'MaaliElo Mikael
44'MaaliKlasila Janne
44'MaalisyöttöVirtanen Juha