Otteluraportti Naisten edustus vs NIF
Julkaistu: 10.10.2021 20.15

Nyt on paha raporttia heittää kun allekirjoittanut oli töissä. Tulospalvelua seuraten ja Janne Huuhtasen hienoja kuvia käyttäen kerrotaan kuitenkin sama mitä tulospalvelukin eli jo 43 sekunnin kuluttua N1 kauden vahvistus Micaela Mikke Sirola (jota on jo vuosi odotettu) vei Naantalin johtoon Alina Allu Virran syötöstä. Alle kaksi minuuttia tästä ja sama pari Naantalin toisen maalin tekijöinä.

Allu ja Mikke, taustalla joukkueen huippu pelintekijä Ida Mäkinen.

Edelleen ensimmäistä erää ja jos viiden pelatun minuutin jälkeen Venla Pönni Maija Uusitalon syötöstä Naantalin kolmas maali joka myös oli ottelun voittomaali.

Venla vie vastustajaa.

Edelleenkin ensimmäisen erä ja kapteeni Maija Uusitalo jälleen Allun syötöstä jo neljän maalin johtoon.

Toisessa vastus teki ensimmäisen ja kolmennen alkuun vielä toisen. Kunnes 33 minuutin kohdalla Matilda Matte Kallio loppulukemiksi 2-5.