Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

P03 BLUE MITALIPELEIHIN
La 11.04.2015 klo 19:20

P03 pelasi itsensä alueloppuhuipentuman mitalipeleihin huomiselle sunnuntaille kaatamalla FoSun jatkoajalla 7-6.

Raporttiin ottelusta tästä.

Välierä huomenna Sport Gardenilla klo 10:30. Tsemppiä pojille!

Alkuperäinen uutinen 3.4.2015: P03 BLUE ALUELOPPUHUIPENTUMAAN

SB Naantalin juniorijoukkueista menestyksekkäin tällä kaudella on poikien P03:n eliittisarjan Blue-ryhmä. Ikäluokan loppuhuipentuma pelataan viikon kuluttua 11.-12.4. Turussa Sport Gardenilla. 03-pojille mahdollisesti vetää vertoja vain E-tyttöjen joukkue, jolla ennen viimeistä turnausta on vielä mahdollisuus lunastaa paikka omassa loppuhuipentumassaan.

2003-poikien joukkueilla oli varsin menestyksekäs kausi, sillä eliittisarjan neljännen tilan lisäksi ikäluokan kaksi muuta joukkuetta White ja Yellow pelasi kilpasarjassa sijoittuen peräkkäin sijoille viisi ja kuusi.

Seuran toinen mahdollinen alueloppuhuipentumajoukkue on E-tyttöjen joukkue, joka on ennen viimeistä turnausta sarjassa sijalla viisi. Nousu neljänneksi takaisi paikan loppuhuipentumaan. Sijoituksen parantaminen vaatii omien pelien voittamisen lisäksi Kalannin KaPa-65:n häviämistä useassa pelissä. Tyttöjen runkosarjan viimeinen turnaus pelataan 12.4. Kalannissa.P03-pojat aikuisten pelissä erätauko-ohjelmaa vetämässä

P03 alueloppuhuipentumaan Sport Gardenille SB Naantali Blue pääsee suoraan puolivälierävaiheeseen, jossa se kohtaa voittajan ottelusta FoSu - SBS Masku Stars. Puolivälierä pelataan lauantaina 11.4. klo 15:45 alkaen. Ottelun voittaja pelaa sunnuntain mitalipeleissä. Välierävastustaja on Classic Tampereelta. Voitolla finaaliin ja tappiolla pronssipeliin.

Tässä linkki alueloppuhuipentuman tulospalveluun!

03-ikäluokan vastuuvalmentajan Tommi Liimataisen mietteet loppuhuipentumasta ovat seuraavanlaisia:

"Joukkueen kausi Länsirannikon ja Sisä-Suomen yhteisessä Eliittisarjassa on ollut onnistunut ja vastannut niitä odotuksia ja tavoitteita, joita asetettiin ennen kauden alkua. Vaikka mukaan on mahtunut muutama heikompi peli, on pelaamisen taso pysynyt hyvänä läpi kauden ja olemme saaneet parannettua otteita kauden aikana.

Loppuhuipentuma alkaa osaltamme ottelulla voittajaa parista FoSu - SBS Masku Stars vastaan. Fosun kohtasimme kahdesti Eliittisarjassa, joulukuussa hävisimme niukasti 3-4, mutta 22.3. pelatussa sarjan päätösturnauksessa kaadoimme forssalaiset selvin 14-2 lukemin. SBS Maskun kilpasarjajoukkue Stars voitti puolestaan Länsirannikon Kilpasarjan ja yrittää haastaa FoSun ensimmäisellä kierroksella. Heidän pelinsä on mennyt paljon kauden aikana eteenpäin, joten ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen.

Oli sitten vastustaja kumpi vain, luotan täysin meidän pelaamiseen joukkueena ja poikien loistavaan asenteeseen, joilla vastustaja kaadetaan lauantaina. Lähdemme pelaamaan omalla parhaalla tasollamme ja ennen kaikkea nauttimaan kauden "isoista" peleistä. Mahdollisuudet ovat vaikka mihin, eikä niiden saavuttamiseksi tarvita edes ihmeitä. Varmasti paljon viihdyttäviä pelejä on tiedossa, joten toivottavasti naantalilaiset löytävät paikalle Gardenille!"

Jos Blue taistelee itsensä finaaliin asti, niin se pelataan sunnuntaina 12.4. klo 16 eli samaan aikaan kuin Edustuksen ensimmäinen karsintaottelu Maijamäessä. Toivottavasti sbnaantalilaisilla on silloin myönteinen ongelma ratkaistavanaan.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neste Oil

LKV Tuomiset

Neo

RTV

Naantalin Energia

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy