Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUKSELLE VASTAAN KARSINNASSA JOKO TVV TAI NTK
Su 22.03.2015 klo 00:30

Kolmosdivari saatiin vihdoinkin pelattua loppuun ja samalla selvisi mitkä joukkueet sijoittuivat lohkoissaan toiseksi. Näiden välisen kamppailin voittaja jatkaa karsimaan paikasta 2-divisioonassa. SB Naantalin Edustus saakin vastaansa tulevassa karsintaottelussa joko TVV:n Turusta tai NTK:n Nakkilasta.

Molemmissa 3D-lohkoissa tilanne ennen viimeistä turnausta oli samanlainen. Kahden kärkijoukkueen välinen ero oli yksi piste. Mitään yllätyksiä ei kuitenkaan sattunut vaan kärkiryhmät Salon Isännät ja FBT Pitu Porin Pihlavasta hoitivat hommansa loppuun asti pitäen ykköstilat hallussaan. Nämä joukkueet kohtaavat ensi viikonloppuna ratkaisten kumpi pelaa ensi kaudella 2-divisioonassa Säkylän Karhukoplan tilalla. Hävinnyt jatkaa edelleen karsintaa matkaamalla Kaarinan Sheriffien vieraaksi paras kolmesta ottelusarjaan. 3D-sarjan pelejä katsomatta heitetään karkea veikkaus, että Isännät osaavat lukea pistepörssiä, ottavat Pitun Kallion veljekset kiinni ja voittavat ottelun 6-4.


Lohkojen toiselle tilalle sijoittuivat Satakunnassa Nakkilan NTK ja Varsinais-Suomessa Turun Veto ja Vihellys (TVV). Joukkueet pelaavat ensi viikonloppuna keskinäisen ottelun pääsystä Maijamäen parketille karsimaan paikasta ensi kauden 2-divisioonaan. Molemmat ovat myös SB Naantalille jollain tavalla tuttuja.

SB Naantalin vapari NTK:n maalilla karsintaottelussa keväällä 2013.

Nakkilan NTK:lle kakkossijoitettujen karsinnat ovat jo rutiinia. Joukkue nimittäin pelaa niitä jo kolmatta vuotta peräkkäin. Lähes päivälleen kaksi vuotta sitten 23.3.2013 SB Naantali kohtasi kyseisessä kakkoseksi sijoittuneiden mittelössä NTK:n ja otti selvän 8-3 voiton. Viime vuonna NTK sai puolestaan täyden annoksen AFC Campusta osakseen, kun ensin kakkossijoitettujen peliin vastaan tuli AFC 2 ja siitä voiton saalistettuaan NTK asteli samalle kentälle AFC:n edustusjoukkueen kanssa. AFC voitti kaksi ottelua putkeen. Tänä keväänä NTK:n vastustajaksi asettuu siis sarjanousija TVV.

Turun Veto ja Vihellys on nimenä naantalilaiselle lajiväelle melkoisen tuttu, kun Tuomisen veljekset ovat seurassa jonkin aikaa pelanneet. Teemu tosin vaihtoi takaisin kotipitäjään jo pari vuotta sitten, mutta Oskari (kuvassa) jatkaa TVV:n pisteseppona kaudesta toiseen. Tälle kaudelle joukkue sai lisää SBN-väriä, kun Janne Virta ei lähtenyt tahkoamaan 2-divisioonaa vaan siirtyi SB Naantalin tummansinisestä paidasta TVV:n vihreämmän kuosin kantajaksi. Lisäksi jonkin aikaa säbästä taukoa pitänyt SB Naantalin juniorikasvatti Antton Virtanen liittyi turkulaisten vahvuuteen. Alkukaudesta joukkueessa pelasi myös liigakokemusta omaava Jere Jokinen, joka siirtyikin vuoden vaihteessa takaisin TPS:n liigamiehistöön eikä siis ole mukana karsintapeleissä. Joko vahvistukset ovat tehneet tehtävänsä tai muut seurat ovat taantuneet, sillä Varsinais-Suomen lohkossa kärkisijat veivät kaksi nousijajoukkuetta - Isännät ja TVV.

Arvioitaessa ja arvattessa NTK-TVV karsinnan ensi viikonlopun ottelun lopputulosta sanotaan, että enemmän nousua haluava NTK vie voiton 7-4. Tällä ennustamisella la 11.4. Maijamäessä pelaisivat siis vastakkain SB Naantali ja Nakkilan NTK.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

LKV Tuomiset

ForSport

Neo

Rannikkoseudun Sanomat Oy

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy