Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

KAKKOSEN RUNKOSARJASSA VAIN YKSI YLLÄTYS
La 07.03.2015 klo 18:05

Miesten 2-divarin runkosarja on päättynyt ja ennakkoarvailut osuivat asiaa enempää tuntemattomankin suorittamina kohtullisesti kohdalleen. Vain yksi suoranainen yllätys koettiin, kun viikatemiesten tylstynyt terä taisi katketa kokonaan viimeisellä kierroksella.

Verrattuna syksyiseen vastustajaesittelyyn, joka laadittiin kovin heppoisen joukkuetuntemuksen perusteella ilman aikaisempaa kokemusta sarjatasosta, niin varsin oikealle hehtaarille arvailuissa osuttiin. Niin sarjakärkeen kuin myös häntäpäähän sijoittuivat ennustuksen mukaiset joukkueet.

Sarjataulukko ja tilastot löytyvät tältä liiton sivulta.

Karhut (pelaajia kuvassa vasemmalla) vei sarjan piikkipaikan kuten ennustettiin. Myös kaksi muuta pleijarijoukkuetta eli Beecee ja Leisku Loimaalta olivat selvää kauraa käytännössä koko kauden ajan.

Häntäpäässä Karhukopla päässee ensi kaudella takaisin kotihalliinsa Säkylään pelaamaan 3-divarin turnauksia. Kaarinan Sheriffit voivat puolestaan kokea nyt keväällä déja vu -ilmiön ja päätyä jälleen pelaamaan putoamis/nousu-karsinnassa porilaista FBT Pitua vastaan.

Toinen karsija eli SB Naantali sijoittui omien ennakkokaavailujemme mukaiseen haarukkaan 6-8 sijoille. Ikävä kyllä heikon pistesaldon tuottaneen kevätkauden jälkeen sijoitus oli kahdeksas eikä vähimmäistavoitteen mukainen seitsemäs. Kun oletetaan 3-divarin sarjajärjestysten muodostuvan ennakolta todennäköisten ottelutulosten mukaisiksi, tulee karsinnassa vastaan voittaja ottelusta TVV (Turun Veto ja Vihellys) vastaan NTK Nakkilasta.

Sarjataulukon keskikastiin päätyivät melkoisen odotetusti Paimion Ruoska ja Vehmaan UHV Bulls. Sen sijaan ainoa varsinainen yllätys sarjakauden päätyttyä oli keskikastin kolmas joukkue eli Hämeenkadun Pyövelit, jonka rähmälleen menon johdosta AFC Hirvensalo pelaa jälleen kerran sarjakauden jälkeisiä karsintoja - tällä kertaa ylöspäin.

Iiro Törnström Pyöveleiden maalissa torjui 32 kertaa ottelussa AFC Hirvensaloa vastaan

Pyöveleiden kevätkauden tappioputkesta ja ratkaisevan ottelun murskahäviöstä voisi ilkkua vahingoniloisesti "tervetuloa joukkoon, tiedämme miltä tuntuu", mutta lähinnä tulee surullinen olo kun organisaatio yrittää mainostaa olevansa enemmän kuin todellisuudessa on edes halua. 13-2 tappionumeroista muistuu mieleen USB:n nousukarsinta liigaan jokunen vuosi sitten. Siinäkin päädyttiin haluttuun lopputulokseen eli varmaan tappioon ja säilymiseen entisellä sarjatasolla. Tuskin hämeenkatulaiset elämäntapasäbäilijät edes halusivat lähteä pelaamaan nousukarsintoja Poriin. Seuran rahatkin kuulemma loppuivat jo syksyllä Suomen Cupissa matkustamiseen. Mitenköhän olisi päättynyt ottelu, jos viimeisellä kierroksella vastakkain olisivat olleet Eurassa putoamisesta pelaava KaKo ja Pyövelit?

Tuleva kevät näyttää onko SB Naantalin Edustuksella haluja pysyä kakkosessa vai löytyykö kolmosesta nälkäinen haastaja, joka on valmis ottamaan askeleen ylöspäin. Lähiaikoina juttua siitä miksi karsintatauko on viisi viikkoa.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neste Oil

Mäkinen

Naantalin Apteekki

Kirvestyö Kelahaara

RTV

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy