Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

HYVÄ TREENIMATSI VEHMAALLA
La 07.03.2015 klo 00:25

Vehmaan uudenkarheassa liikuntahallissa Bulls ja SB Naantali pelasivat runkosarjan lopuksi yllättävän tasokkaan salibandyottelun huomioiden ettei pelillä ollut mitään sarjamerkitystä. Siinä mielessä ottelu oli mitä mainioin treenimatsi kauden lopuksi ja karsintakierrokseen valmistauduttaessa.

Jaakko Puisto pelasi ensimmäisen täyden aikuisten ottelun maalissa selviytyen hommasta täysin tyydyttävästi. Sairastuvan puolelle katsomoon jätettiin vähänkin epäilyttävät tapaukset eli Tuomi ja Nygren. Pari pelaajaa oli poissa muista syistä.

Molemmat joukkueet halusivat selvästi päättää kauden voitolla. Mistään lepsuilusta, jossa periaatteessa tasavertaisista joukkueista toinen voittaa yli kymmenellä maalilla, ei ollut suinkaan kyse. Molemmat karvasivat korkealta mikä toisaalta lisäsi pelin tempoa, toisaalta sai sen välillä odottavaan pysähtyneisyyden tilaan.


Aluksi SB Naantali onnistui kahdesti karvaamalla katkaisemaan Bullsin avauksen ja iskemään maalin Kim Lundahlin ja Joonas Yli-Tolpan toimesta. Vähitellen punaiset Vehmaan härät oppivat ohittamaan karvausta ja saivat pelin haltuunsa pitkälle toisen erän puolelle asti. Tänä aikana he viimeistelivät neljä kertaa, ennen kuin von Weissenberg onnistui bravuurissaan tehden vanhanaikaisella kavennuksen 3-4 tilanteeseen, joka oli myös toisen erätauon tilanne. Toisen erän loppu ja kolmas erä oli tasaista ja aaltoilevaa pelaamista, jossa molemmat hallitsivat omia jaksojaan vuorotellen.

Kolmannessa erässä SB Naantali oli takaa-ajajana tasoittaen pelin kahteen otteeseen, mutta Bullsin Lari Lahden huikea yksilösuoritus ja naantalilaisten turhan rangaistuksen aikainen vajavainen puolustaminen päästivät vehmaalaiset kahden maalin karkumatkalle. Tasapeliin asti SB Naantali ei enää noussut, vaikka runkosarjan viimeisellä minuutilla joukkueen maalipörssin nimiinsä vienyt Kim Lundahl sai epäonnistuneella laukauksella hankittua itselleen kauden ensimmäisen syöttöpisteen. Ottelun parhaana palkittiin SB Naantalista kaksi yv-maalia viimeistellyt Antti Kultanen.

Liiton tilastot

Seuran tilastot

Nyt on vuorossa viiden (5) viikon tauko odoteltaessa karsintapelejä ja niissä vastaantulevan joukkueen selviämistä. Analyysiä niin runkosarjan lopputilanteesta kuin myös selvitystä miksi karsintapelejä pitää odottaa viisi viikkoa on tulossa lähiaikoina.

Vehmaan halli

Vehmaan halli tuntui melko mukavalta kokonaisuudelta. Katsomosysteemi on tehty kolme rivisistä irrotettavista palasista, mikä lienee taloudellinen ja käytännölinen optimiratkaisu parin-kolmensadan katsojan liikuteltavaksi katsomoksi. Hallin lattiamateriaali on yhtenäistä massaa, joka on naantalilaisille tuttu mm. Karvetin koulun salista. Sitä ei tarvitse lakata eikä ilmeisesti muutenkaan huoltaa.

Vehmaalla on siis Naantalia parempi salibandyjoukkue (sarjataulukon perusteella), liikuntahallissa parempi lattiamateriaali ja isompi kaukalo kuin Maijamäen hallissa (fakta) ja ilmeisesti myös salibandylaidat ovat paremmat kuin Maijamäessä, sillä oheisen kuvan laidat ovat pystysuorat eivätkä anna palloa takaisin ilmassa kuten Maijamäen lievästi vinot laidat.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Osuuspankki

Euromaster

Rannikkoseudun Sanomat Oy

Turun Osuuskauppa

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy