Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

ASKELEN VASTUSTAJAA JÄLJESSÄ KOHTI KARSINTAPELEJÄ
Su 01.03.2015 klo 11:25

SB Naantalin pelinopeus ei riittänyt AFC Hirvensaloa vastaan, vaan saaristolaiset veivät ajan ja tilan pois tummansinisiltä. Kahdella maalilla on vaikea salibandypeliä voittaa, joten pisteet matkasivat yli Pitkänsalmen Hirvensaloon.

Kaksi vuotta sitten SB Naantali karsi kolmosdivarijoukkueena noususta kakkosdivariin AFC Campusta vastaan häviten silloin otteluin 1-2. Nyt AFC sysäsi SB Naantalin tuohon samaiseen karsintaan kohtaamaan kolmosdivisioonasta tulevan vastustajan. Asia varmistui kun ensi viikon vastustaja UHV Bulls voitti Sheriffit ja siirtyi tavoittamattomalle kolmen pisteen etumatkalle. Näin ensi perjantain ottelu Vehmaalla on vailla varsinaista panosta.

Vaihteeksi Jarno syöttää - ei maalia

Samalla varmistui myös SB Naantalin sijoittuminen kahdeksanneksi tämän vuoden 2. divisioonassa. Lohkon viimeinen (10.) putoaa suoraan ja lohkon yhdeksäs ja kahdeksas karsivat kolmosdivarijoukkueita vastaan ensi kauden kakkosdivaripaikoista. Lohkon 8. sijoittunut eli SB Naantali kohtaa III-divisioonan lohkoissaan toiseksi sijoittuneiden karsintaottelun voittajan paras kolmesta karsintasarjassa. Kyseiset II-divisioonan karsintojen 2. vaiheen ottelut pelataan 11.4., 12.4. ja tarvittaessa 18.4. Peliaika on 3x20 minuuttia tehokasta. Tarvittaessa pelataan jatkoaika äkkikuolemalla ja rangaistuslaukauskilpailu. Kotijoukkueena ensimmäisessä (11.4.) ja mahdollisessa kolmannessa (18.4.) ottelussa on SB Naantali.

SB Naantalin avausmaalin synty ylivoimalla: Miikka (9) syöttää ja Tarppi (16) iskee rystyllä sisään. Sitten onkin kiire istumaan laidalle.

Itse ottelussa AFC Hirvensalo oli keskeisillä osa-alueilla hieman varmempi ja paremmin liikkuva. Se pystyi estämään SB Naantalin pelinrakentelun ja hyökkäysten päättämiset melko tehokkaasti. Tummansinisillä ei oikein ollut tilaa ja aikaa tehdä hyviä ratkaisuja, vaan paine oli heti niskassa. Naantalilaisten hyökkäykset päättyivätkin usein hätäisiin syöttöihin tai osoitteettomiin laukauksiin. Palloa saaristolaiset hallitsivat ajallisesti enemmän, mutta ottelun lopputulokseen eniten vaikutti paikkojen parempi hyväksikäyttö ja naantalilaisten pitäminen poissa tekopaikoista.

Ottelun kohokohdat -video (Janne Huuhtanen)

Kunnon kuvat ottelusta (Esa Haanperä)

Liiton tilastot

Seuran tilastot

Ottelun parhaina palkittiin vieraista maalivahti Niko Karinen ja SB Naantalista Joonas Yli-Tolppa. Otteluisäntä Turku Energian palkinnot menivät vieraista Janne Lenkkerille ja SB Naantalista pitkää peliuraansa huipputasolla päättämässä olevalle Antti Kultaselle. Antti siirtyi takaisin SB Naantalin riveihin kesällä 2009 juuri AFC Campuksesta ja oli pelaamisen ohella aktiivisesti mukana joukkueen valmennuksessa ja taustoilla toteuttamassa tavoitetta nostaa Edustus takaisin kakkoseen.

Antti Kultanen vastaanottaa palkinnon SB Naantalin varapuheenjohtajalta Tapio Lautanalalta. AFC:n Janne Lenkkeri on jo saanut omansa.

Seuraava sarjan kannalta merkityksetön ottelu pelataan ensi perjantaina Vehmalla UHV Bullsia vastaan. Sitten seuraakin viiden viikon käsittämätön tauko odoteltaessa karsintapelejä.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Minisun

RTV

Turun Osuuskauppa

Naantalin Kylpylä

Vakka-Suomen Sanomat

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy