Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

AFC HIRVENSALO TUO ENERGIAA MAIJAMÄKEEN
Ke 25.02.2015 klo 20:45

Turkulaisten Academic Floorball Club Campuksen ja Hirvensalon Heiton yhteisjoukkue AFC Hirvensalo tuo SB Naantalin runkosarjan viimeiseen kotiotteluun mukanaan turkulaista energiaa, kun SB Naantalin pitkäaikainen juniorityön tukija Turku Energia on pelissä otteluisäntänä.

SB Naantalin pitkästä aikaa ensimmäinen vuosi 2. divisioonassa lähenee loppuaan joukkueen ollessa sarjan kahdeksantena. Runkosarjan toiseksi viimeinen peli tuo vastustajaksi AFC Hirvensalon, joka syksyn kohtaamisessa vei voiton 6-3 numeroin. SB Naantali tarvitsee pisteitä kivutakseen pois alaspäin karsijan paikalta ohi yhden pisteen edellä olevan UHV Bullsin, jota vastaan onkin sitten sarjan viimeinen peli Vehmaalla. Bullsia ei saisi päästää tänä viikonloppuna karkaamaan tavoittamattomaan kolmen pisteen etumatkalle.

AFCH:lla puolestaan on varsin vapautunut tilanne. Se on kuudennella sijallaan jo varmistanut ensimmäisen kerran pariin vuoteen sarjapaikkansa runkosarjan aikana ilman karsintoja. Lisäksi sillä on jopa mahdollisuus nousta sarjan neljännelle tilalle play-off joukkueiden joukkoon voittamalla omat pelinsä (SB Naantali ja Pyövelit) ja muiden otteluiden päättyessä "ennakko-arvailujen" mukaisesti Ruoskan ja Pyöveleiden tappioon. Panoksia siis on kentällä runsaasti lauantain pelissä.


Otteluisäntä Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 254,4 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä keskimäärin 297. Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä ja siirtäjä. Toimintaan kuuluu myös energiaverkostojen ja energiatuotantolaitosten kehittäminen, rakentaminen ja ylläpitäminen. Turku Energia on myös mukana kehittämässä sähköistä liikennettä Turun seudulla. Konserni toimittaa ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita 130 000 taloudelle ja yritykselle. SB Naantalin junioritoiminnan merkittävänä tukijana otteluisäntä on ollut lähes koko seuran olemassaolon ajan.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

Liedon Säästöpankki

Naantalin Energia

Naantalin Apteekki

Rannikkoseudun Sanomat Oy

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy