Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

KARHUT VIIMEISTELI JÄÄTÄVÄSTI
Su 15.02.2015 klo 13:45

Karhut eivät olleet erityisen talviunisia vieraillessaan Naantalissa. Kenttä tapahtumiltaan tasaisen alun jälkeen porilaiset tekivät paikoistaan maalit, kun Edustukselle ei oikein aina maistunut, ja vei pinnat mukanaan.Tilanteita Karhu-maalilla riitti

SB Naantali lähti peliin ilman abijuhlijoitaan. Kasaan saatiin kuitenkin juuri kolme kentällistä, jotka aloittivat ottelun ennakkoluulottomasti karvaten. Karvaus toimi varsin hyvin ja Karhu-maalille päästiin toistuvasti. Samalla kyllä porilaiset pääsivät useasti tehokkaasti kääntämään pelin syvän kautta maalin eteen. Ottelun alku olikin katsojiin menevää peliä, sillä seitsemään minuuttiin tehtiin viisi maalia. Loppuerä oli jo tarkempaa pelaamista päättyen vieraiden 2-3 johdossa. SB Naantalin maaleista vastasivat Laaksonen J. ja Lundahl K.

Toisen erän alku jatkui samoissa merkeissä. Tummansiniset karvasivat tiukasti ja saivat tekopaikkoja, mutta pallon verkon perukoille laittaminen oli tuskaa täynnä. Karhut sen sijaan odotti kärsivällisesti virheitä ja kun erän loppupuoliskolla pallonmenetyksiä alkoi naantalilaisille keskialueella tulemaan, niin niistä rankaistiin tehokkaasti. Vielä kun Tuomen Teemu venäytti nilkkansa ollen loppupelin poissa, niin peli ei ollut aivan kuosissaan. Erän viimeisen kolmen minuutin aikana kolme omiin ratkaisi ottelun, kun ero kasvoi jo viiteen maaliin. SB Naantalin erän ainoa maali syntyi ylivoimalla (Laaksonen J., kuvassa vasemmalla). Ottelussa yv-peli olikin myönteisiä juttuja naantalilaisten kannalta. Kolmesta ylivoimasta värkättiin kaksi maalia. Toisaalta aikaisemmin mainiosti pelannut alivoima joutui antautumaan molempien omien rangaistusten aikana.

Kolmanteen erään SB Naantalin tekeminen muuttui astetta järjestelmällisemmäksi, mutta Karhut onnistui tarkalla varjostamisella estämään vaarallisten tilanteiden rakentelun. Ylivoimalla onnistuttiin kerran (Nygren N.), mutta muuten ei reikäpalloa verkkoon saatu. Karhut teki yhden ylivoimalla ja pari muuta maalia perushyökkäyksistään.

Pelin lopputulos ei aivan täydellisesti kuvaa kenttätapahtumia, vaikka Karhut kiistatta ansaitsi voittonsa. Sen verran systemaattisempaa, urheilullisempaa ja osaavampaa peliä se esitti, että SB Naantalin olisi tarvinnut onnistua täydellisesti paikoissaan kilpaillakseen oikeasti sarjapisteiden omistajuudesta. SB Naantalin parhaana palkittiin joukkueen pistekärkeen kohonnut Jarno Laaksonen.

Liiton tilastot

Seuran tilastotTuomarin käsien levitykseen päättyi turhan moni tilanne Karhujen maalilla.

Seuraava ottelu on ensi lauantaina Loimaalla Leiskua vastaan. Fanimatkalle pääsee mukaan ilmoittautumalla joukkueenjohdolle. Pelkän matkan hinta 10 euroa.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Mäkinen

Vakka-Suomen Sanomat

Turun Osuuskauppa

Fat Pipe Jab

Naantalin Apteekki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy