Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

JYRI KOIVUNEN JA DOUBLE DECKER EIVÄT RIITTÄNEET VOITTOON
Pe 06.02.2015 klo 18:55

SB Naantali palautti Sheriffien bussin tuplakerroksisena takaisin Turkuun Sport Gardenille. Bussin tiukasta lipunmyyjästä huolimatta FBC Turku sai muutaman pummimatkan ja se riitti revanssiin naantalilaisista. Tosin 6-6 numerot olivat jälleen enemmän kuin lähellä.

Jos Mikael Nyberg olisi 15 sekuntia ennen peliajan päättymistä saanut takatolpalta naulattua Laaksosen Jarnon chippisyötön verkkoon , olisi jälleen pelattu jatkoaikaa FBC Turun ja SB Naantalin välillä. Mutta kun ei saanut, niin Nyberg:n ilta sisälsi vain kaksi tehtyä maalia ja pisteet jäivät sen myötä Sport Gardenille.

Pelin yleisilme oli ennalta arvattava. Sarjanousija lähtee sarjakärkeä vastaan tämän kotikentällä puolustamaan noin puolesta kentästä. Bussi oman maalin eteen ja tikettitarkastaja Jyri Koivuselle huippuilta, niin voitaisiin olla lähellä kauden toista yllätystä. Molemmat pelisysteemit toteutuivat - kuitenkin ilman yllätyksen realisoitumista. Koivusen Jyrillä olikin maalissa hikinen ilta hänen yltäessään kerta toisensa jälkeen huipputorjuntoihin.

Pelin koko kuva

BeeCee pitää palloa, pelaajat juoksevat ylös ja alas kenttää harjoiteltuja reittejä, mutta tekopaikkoja syntyy vain harvakseltaan. Eniten aukeaa naantalilaisten oikea laita, josta päästään pelaamaan keskelle useasti, mutta vasta pelin lopussa maalinteko onnistuu siltä paikalta. Pallonhallinta olikin keltapaidoilla arviolta 80 prosenttisesti. Silti ottelun voittoon se tarvitsi pari lahjamaalia SB Naantalilta. Kertaalleen menetettiin pallo puolikentässä kesken oman hyökkäyksen ja voittomaalissa puolustus nukahti vapaalyönnissä melkoisen totaalisesti. No, saatiinhan kyllä mekin pari maalia Beeceen oman pään pallonmenetyksistä, joten melko tasan painottuivat nuokin.

2D

SB Naantalin nuorille pelaajille ottelu oli hyvä opetus 2D-projektin hengessä siitä mitä pelaaminen tällä sarjatasolla menestyksellisesti vaatii. Aikaa ei ole, ratkaisut on tehtävä nopeasti ja pallon suojaamiseen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Myös liikenopeutta voisi olla enemmän, jotta sitä aikaa olisi pallollisena enemmän. Nuoresta kaartista nousi esiin erityisesti Niklas Nygren (0+2), joka alkaa päästä loukkaantumisten jälkeen hyvään pallolliseen peliin sisälle.

Liiton tilastot

Seuran tilastot

FBC Turun otteluraportti

Kokonaisuutena joukkue pelasi taktisesti viisaasti eikä päästänyt Beeceetä sahaamaan peliä avoimella kentällä. Vastaiskut olivat teräviä ja nopeita eikä vastustajan päätyyn jääty pyörimään tyhjän panttina. Nyt pieni lepotauko ja sitten talvisen ystävällismieliseen karhunkaatoon 14.2. Maijamäessä. Silloin alle 16-vuotiaat ilmaiseksi peliin.


PS. Ottelun tuomarointi oli erittäin hyvin suoritettu. Välillä tuli oikein ihmeteltyä, että mistä se oikein vihelsi, kun on tottunut ettei kaikkia rikkeitä vihelletä. Vain yksi pelitilanteen ulkopuolella tapahtunut mailalla päähän lyönti jäi näkemättä. Kun maalivahti Jyri Koivunen oli kaukalon paras suorittaja, niin toiseksi parhaaksi voisi nimetä pelin tuomarit.

PS2. Mikään juttu FBC Turun kotiottelusta ei ole täydellinen, jos siinä ei ole jollain tavalla esillä sport gardenin ääni ja henki - Antti Vääri. Ande, korjaa hallin diskanttikaiuttimet. Eilinen pelkän basson kuuntelu oli varsin puuduttavaa.


teksti ja kuvat Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Turun Osuuskauppa

Naantalin Kylpylä

RTV

Fat Pipe

HPP-Tekniikka Oy

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy