Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

SHERIFFS TOI BUSSIN MAIJAMÄKEEN
Su 01.02.2015 klo 13:05

Kaarinasta matkasi lauantaina linjaa 7 pitkin Maijamäkeen vajaa pikkubussillinen sheriffejä, jotka parkkeerasivat linja-autonsa oman maalinsa edustalle. Perinteisellä puolusta ja iske systeemillä kaarinalaisten onnistuikin onkia yksi piste föliinsä kohti Kaarinaa.
Vellu peräsimessä.

SB Naantali lähti otteluun uudistuneella valmennusryhmityksellä. Juuso Kiviluoto oli jättänyt oma-aloitteisesti paikkansa tappiollisen KaKo pelin jälkeen pyrkien osaltaan herättämään joukkuetta. Näin Veli-Pekka "Vellu" Rahikkala nousi ykköseksi loppukauden ajaksi. Tuekseen valmennukseen Vellu sai Harri Malkin, joka jatkaa edelleen myös seuran C-tyttöjen vetäjänä.

Ottelun tärkeyden tiedostaen naantalilaispelaajat syttyivät otteluun ja tulivat kentälle tekemismeiningillä. Läpi ottelun vahvaa karvauspeliä pelannut ryhmä hallitsi ottelua, mutta se maalin tekemisen vaikeus on edelleen olemassa. Satunnaista asiantuntijakatsojaa lainaten: "Tänään oli paikkoja vaikka kymmeneen maaliin, mutta laukausten laatu heikkoa ja kyllähän se Sheriffien molari pelasi aivan uskomattoman pelin." Tilanteiden ja kenttätapahtumien puolesta pisteiden olisi pitänyt jäädä selkeästi Naantaliin, mutta toisin kävi.

Ottelu oli vauhdikas yhteenotto, jossa mentiin välillä melkoisella tempolla maalilta toiselle. Taito ei ehkä aivan riittänyt kyseiseen menoon, sillä maaleja nähtiin vähän. Sitä enemmän yleisöön menevässä pelissä esitettiin vetojen blokkauksia ja päätyseinän pommituksia. Maalivahditkin, joista Sheriffien veräjän vartijalla oli huomattavasti hikisempi ilta, pelasivat varmoin ottein.

Huolimatta erityisesti toisen erän dominoivasta otteestaan SB Naantalilla oli kahden erän jälkeen vain yksi tehty maali. Vielä kun kolmannen erän alkupuoliskolla otettiin kolme rangaistusta, niin kaarinalaiset pääsivät peliin mukaan entistä selkeämmin ja yhdellä ylivoimamaalilla ja yhdellä onnenkantamoisella siirtyivät kahden maalin etumatkalle. Tummansinisten aikalisällä keitettiin tarvittavat keitokset pelin tasoittamiseksi ja Kim Lundahl yhdessä Jarno Laaksosen kanssa pistivät pallot verkon perille. Tasalukemiin päädyttiin huolimatta jatkoajasta, lopun rangaistuksista ja läheltä piti tilanteista.

Liiton tilastot

Seuran tilastot SB Naantali - Sheriffs 3 - 3 ( 0-1, 1-0, 2-2, 0-0)

Asennetta löytyy. Tasoittavat 1-1 ja 3-3 maalit viimeistellyt Jarno Laaksonen (96) nöyränä onnistumisen jälkeen.

Kotijoukkuetta läpi ottelun hermostuttanut tuomarilinja johti pelin päätyttyä Teemu Tuomen ottamaan PR3-rangaistukseen (5+20 minuuttia). Teemu huilaakin vähintään seuraavan ottelun. Nettitoimittajan silmin katsottuna tuomarien vihellykset olivat enimmäkseen ok, jopa aikaisemmin purnattu mailaan lyöminen oli enimmäkseen hyvin tuomaroitu. Kyseenalaista olikin se mitä yksittäisissä "tärkeissä" tilanteissa ei vihelletty. Vastaavanlaisesta laitataklauksesta toinen joukkue saa rangaistuksen ja toinen ei. Maalin eteen ajamassa olevan pelaajan mailaan lyönnistä toiselle rangaistus, toiselle puhdas pallonriisto, vaikka tilanteessa oli jopa rankkarin aineksia. Kun jo ensimmäisen erän alkupuoliskolla tuomari varoittaa joukkuetta toistuvasta mailaan potkaisemisesta "seuraavasta kakkonen" kommentilla, mutta kakkosta ei ikänä tule, niin miten tuomaritoimintaa pitäisi asiallisesti arvioida? Arvannette miten päin kotijoukkue tilanteen koki. Tuomarit eivät kuitenkaan olleet ratkaisevassa asemassa pelin lopputuloksen kannalta - hyvä niin.

Maalintekijä oikealla paikalla. Peltsi (3) syöttää ja joukkueen maalipörssiä selvästi johtava Kisu (69) viimeistelee kavennuksen.

Ottelun MVP-pelaajina palkittiin Sheriffeistä pallollisena vahva Oskari Ojala ja SB Naantalista molempiin suuntiin rajusti töitä tehnyt Kim Lundahl.

Seuraavaksi SB Naantali käy jo ensi torstaina vierasottelussa Sport Gardenilla testaamassa Gardenin ihmeen pysyvyyttä cup-pikkufinaaliin yltäneen FBC Turun vieraana. Ottelu alkaa klo 18:30.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

ForSport

Turun Osuuskauppa

HPP-Tekniikka Oy

Rannikkoseudun Sanomat Oy

Neo

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy