Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

HYVÄÄ JA HUONOA TAPPIOLLISESSA PYÖVELIT PELISSÄ
Su 11.01.2015 klo 23:40

Joulutauon jälkeinen sarjan toisen kierroksen avausottelu Leaf areenalla Hämeenkadun Pyöveleitä vastaan pelattiin poikkeuksellisesti areenan kakkoskentällä ykköskentän ollessa käyttökiellossa. Kielto johtuu uusien penkki- ja pöytärakenteiden kiinteästä lattia-asennuksesta, joka jo on aiheuttanut ainakin yhden pelaajan vakavan loukkaantumisen.

Itse peli, johon SB Naantali pääsi vaihteeksi lähtemään täydellä kolmella kentällisellä, oli varsin kaksijakoinen. Ensimmäinen erä oli selvästi SB Naantalin, joka pystyi katkomaan Pyöveleiden pelinrakentelun ja kääntämään hyökkäykset hämeenkatulaisten päätyyn. Hyökkäykset suunnattiin tehokkaasti maalia kohti ja tekosektorista päästiin laukomaan toistuvasti kohti Pyöveli-maalia. Vaikka Pöyvelit olivatkin melkoisesti kinkun sulatus tunnelmissa liikkeellä, niin kyllä kaikki kolme naantalaiskentällistä pelasivat aktiivisesti ja tuloksellisesti. Erätauolle poistuttiin 2-5 johtoasemassa.


Ensimmäisessä erässä SB Naantali esitteli parasta osaamistaan

Pelin toinen osio olikin sitten hämeenkatulaisten enemmän tai vähemmän hallintaa. Toinen erä meni heille puhtaasti 5-0. Viiden maalin joukkoon mahtui pari halpaa toivotaan toivotaan vetoa, pyöveleiden yv-maali, yksi omalla ylivoimalla pyövelipelaajalle annettu suora harhasyöttö ja myös yksi pyöveleiden hieno syöttöyhdistelmä kulmasta tekosektoriin. SB Naantalin aikalisän jälkeen peli tasoittui selvästi ja kolmanteen erään mentiin ilman lisäosumia 7-5 lukemissa.

Ottelun valopilkkuja oli Pasi Varjosen maalihanan aukeaminen viimeinkin

Kolmas erä oli alkupuoleltaan varsin tasaista vääntämistä. SB Naantali tuli vielä maalin päähän Pasi Varjosen kavennuksella, mutta Lasse Pajun yksilösuoritus vei nopeasti Pyövelit taas kahden maalin päähän. Loppua kohti painopiste siirtyi entistä enemmän naantalilaispäätyyn johtaen pariin turkulaismaaliin. Loppunumerot olivat 10-6 Pyöveleille.

Valmentaja Juuso Kiviluoto ei luonnollisesti ollut tyytyväinen menetettyyn johtoasemaan. "Selvää ylipelaamista ja pelisuunnitelmasta luopumista tapahtui toisen erän alussa. Olisi pitänyt vain jatkaa samaa tekemistä kuin ensimmäisessä erässä. Mutta tätä ei enää kannata muistella. Nyt on ajatukset suunnattava seuraavaan otteluun."

Seuraava ottelu onkin nyt kevätkauden aikana tulossa tasaisella yhden pelin viikkovauhdilla eli joka viikonloppu siis pelataan.

Liiton tilastot

Seuran tilastot

Pelin ainoan rankkaritorjunnan suoritti Harri Soini
Teksti ja kuvat Arto A.


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Turun Osuuskauppa

Vakka-Suomen Sanomat

Naantalin Energia

Kirvestyö Kelahaara

Naantalin Apteekki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy