Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

TASAISEN VÄÄNNÖN PISTEET AFCH:LLE
La 06.12.2014 klo 00:50

Pihkaluolasta ei tarttunut pisteita taskuun. Edes Laaksosen Jarnon hattutemppu uudessa seurassaan ei auttanut. AFC Hirvensalo oli aavistuksen rutinoituneempi kuin Edustus.

Kuten sarjataulukko ennen ottelua näytti kyse oli kahden sarjan keskikastin joukkueen välienselvittelystä. Ottelussa molemmilla oli omat painostusjaksonsa, jotka AFC Campuksen ja Hirvensalon Heiton yhteenliittymä hyödynsi paremmin. Pallonhallinnallinen rutiini oli kallellaan AFCH:n eduksi, joka näkyi erityisesti ylivoimapelin tuloksellisuudessa.

Ensimmäinen erä oli AFCH:n lievää pallollista hallintaa läpi erän, mutta SB Naantalin vastaiskut ja katkopeli keskialueella oli tehokasta. Jarno Laaksonen näytti heti tulivoimansa pussittaen kahdesti. Hallinnasta huolimatta AFCH:lla ei juuri paikkoja ollut. Heidän erän ainokaisen iski Naantalin lahja Samppalinnan säbälle eli Janne Lenkkeri riparista.


Tuttu juttu Jarnolle (96) - vastustaja kaivaa palloa maalista ja tuomari osoittaa keskelle

Toiseen erään tummansiniset naantalilaiset tulivat vahvasti. Karvaus toimi ja paikkoja syntyi, mutta viimeistely tökki pahasti. Edes ylivoimalla palloa ei saatu vastustajan pömpeliin. Tilaisuus repiä eroa vastustajaan jätettiin käyttämättä ja niin pihkaluolan valtiaat käänsivät pelin edukseen ensin tasoittaen ylivoimamaalilla ja heti perään SB Naantalin kenttäpuoliskolla voitetun pallon Harri Soinin vartioiman maalin perukoilla siirtäen. Tässä vaiheessa tummansinisten kolmosvitja sai jäädä penkin päähän. AFCH vahva ote saatiinkin purettua ja loppuerä mentiin tasaisen väännön merkeissä.

Kolmas erä alkoi kuten toinenkin SB Naantalin vahvalla otteella. Tasoituksen viimeisteli hattutemppunsa täydentäen Jarno Laaksonen. Erän edetessä AFCH lisäsi tossuun vauhtia ja painoi peliä naantalilaisten päätyyn. Paineen alla jouduttiin rikkomaan rangaistuksen arvoisesti. Jäähy osoittautui kohtalokkaaksi AFCH:n siirtyessä pelissä johtoon.


Jälkiviisas kolumnisti kysyy olisiko syöttö mennyt perille?

Myös SB Naantali laittoi vielä yhden vaihteen lisää onnistuen luomaan useammankin maalintekopaikan, mutta ohi viuhuivat pallot. GM Pena otti aikalisän harmillisen oikeaan aikaan rauhoittaen AFCH:n puolustuspelin. AFCH saikin taas paineistettua paremmin naantalilaisten pakkien avauksia ja yhden epäonnisen purun jälkitilanteesta isäntäjoukkue siirtyi 5-3 johtoon.

Loppuajan SB Naantali painoi päälle ottaen maalivahdin pois jo kolmisen minuuttia ennen loppua. Tuloksena oli muutamia hyviä vetopaikkoja ja yksi merkityksetön takaiskumaali omaan tyhjään maaliin.

Liiton ottelutilasto

Seuran tilasto

Kokonaisuutena ottelu oli tasainen vääntö ilman kummankaan joukkueen pelillisiä hienouksia. Peruspelaamisen onnistuminen ja virheiden minimointi vei tällä kertaa voiton isännille. SB Naantalin pelistä terävimmän kärjen taisi viedä muutamasta poissaolosta johtunut kentällisten sekoittuminen ja osaksi oudoilla pelipaikoilla pelaaminen. Yhteispeli ei ollutkaan sillä tasolla kuin aikaisemmin kauden aikana ollaan nähty. MM-kisatauko antaakin mahdollisuuden virittää joukkuetta rasvatummaksi kokonaisuudeksi ennen seuraavaa kotipeliä UHV Bullsia vastaan 20.12.

Sitä odotellessa Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe Jab

HPP-Tekniikka Oy

Turun Osuuskauppa

ForSport

Turun Lukko

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy