Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

SIIRTOMARKKINOILLA VAHVISTUNUT EDUSTUS PIHKALUOLAAN
Ma 01.12.2014 klo 19:40

Marraskuu on ollut Edustukselle siirtomarkkinoilla tuloksellista aikaa. Vuosi sitten marraskuussa rekrytoitiin Jarmo Eskelinen liigajoukkueesta ja tänä vuonna divarijoukkue SBS Maskusta Jarno Laaksonen. Laaksonen esiintyy SB Naantalin paidassa jo perjantain vieraskampailussa AFC Hirvensaloa vastaan Samppalinnan pihkaluolassa. Laaksonen kantaa SB Naantalissa numeroa 96.

Syksyn harjoitusottelussa AFCH vielä kylvetti tummansinisiä melkoisen selvästi, mutta nyt neljän ottelun tappioputkessa kulkevat moose islandersilaiset, kuten itseään kutsuvat, saanevat SB Naantalista kunnon vastuksen kamppailuun sarjapisteistä. Viime vuonna 2-divisioonan pistepörssin selvästi nimiinsä vienyt ja divarinousun ratkaisumaalillaan Maskulle varmistanut Jarno Laaksonen tuokin naantalilaisten riveihin lisää kokemusta ja maalintekovoimaa.

Sarjassa tasapisteissä olevien keskikastin joukkueiden kohtaaminen on mielenkiintoinen muistakin kuin Laaksosen ensiesiintymisen vuoksi. Joukkueet ja pelaajat ovat kohdanneet viime vuosina muutamaan kertaan vaikka ovatkin eri sarjatasoilla pelanneetkin. Nousukarsintapelit puolentoista kauden takaa ovat hyvin muistissa. SB Naantalin riveistä useampi on pelannut aikanaan AFC:n riveissä. Lisäksi kesän siirtomarkkinoilla puolestaan FBC Turun viime kauden kakkosjoukkueesta siirtyivät Miikka von Weissenberg SB Naantaliin ja Niklas Lehmuskoski AFC:hen. Toisensa tuntevia pelimiehiä molemmissa joukkueissa siis.

Ottelu alkaa Samppalinnan palloiluhallissa perjantaina 5.12. klo 19:00.

AFCH:n esittely kausiesittelyn lopussa

Kevään 2013 nousukarsintaraportit SB Naantali vs. AFC Campus


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Naantalin Apteekki

Turun Osuuskauppa

HPP-Tekniikka Oy

Fat Pipe

Osuuspankki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy