Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

BEECEE MAIJAMÄEN PARKETILLE LAUANTAINA
Ti 04.11.2014 klo 18:35

Hurjassa kunnossa oleva FBC Turku saapuu lauantaina 8.11. Naantaliin testaamaan Maijamäen parketin liukkautta. Vaikka BeeCee kävikin välillä Loimaalla häviämässä Leiskulle, niin muuten joukkue on ollut viime pelit timmissä iskussa.

AFC kaatui viime kierroksella selvin numeroin ja sitä ennen Cup-ottelussa laulukuoroon liittyi Divaria johtava Steelers. BeeCeen nopeaan pallon liikuttamiseen perustuva peli onkin ollut viime aikoina tehokasta ja lohkon kakkostila ansaitusti hallussa.

SB Naantali on puolestaan pelannut tasaisia ja vähämaalisia otteluita raapien pisteitä sieltä sun täältä. Suurta ja mahtavaa itäistä naapuria vastaan lähdetäänkin ilmeisesti tuntemattoman sotilaan periaattein.

Loimaalla turkulaiset jo harjoittelivat parketilla pelaamista, joten sekin varmaankin onnistuu jo sujuvasti. Edes Maijamäen kaukalon koko ei taida olla ongelma, sillä se on tarkalleen ottaen huikeat 2,834 prosenttia pienempi kuin BeeCeen kotihallissa. Tuskin siis aiheuttaa vieroitusoireita. Mutta ovatko beeceeläisten ajatukset jo suunnattuna maanantaina pelattavaan Cup-otteluun, jossa vastaan tulee liigajoukkue Nokialta?

Otteluun ovat kaikki SB Naantalin juniorien isät tervetulleita yhdessä juniorin kanssa. Seuran Juniorikortilla siis sisäänpääsy sekä junnulle että isälle.

Tervetuloa koko perheen voimin seuraamaan laadukasta salibandya Maijamäkeen isänpäivän aattona klo 16. Otteluisäntänä on Naantalin Apteekki.


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Naantalin Apteekki

Fat Pipe

Turun Osuuskauppa

Vakuutusyhtiö IF

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy