Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUKSELLA RÄVÄKKÄ ALOITUS KAKKOSESSA
Su 28.09.2014 klo 17:25

Kakkosdivisioona avattiin Maijamäen parketilla kohtaamalla turkulaiset huppupäät eli Hämeenkadun Pyövelit. Uudistunut ja nuorentunut edustusjoukkue lähti kohtaamaan sarjan kärkitiloille veikattua entisillä liigapelaajilla kuorrutettua ryhmää ennakkoluulottomasti ja omaan tekemiseen luottaen.

Kotijengi saikin peliin hyvän alun kun uusi vahvistus Joonas Yli-Tolppa jo parin minuutin kohdalla avasi maalihanat. Lisää seurasi ja ensimmäisen erän jälkeen tasalukemat 3-3 perustuivat Pyövelien hyvään ylivoimapeliin ja yhteen lahjamaaliin. Muuten peli oli hämeenkatulaisten pallonhallinnasta huolimatta tapahtumiltaan aaltoilevan tasaista naantalilaisten luodessa kuitenkin vaarallisempia paikkoja verrattuna vastustajaan, jonka vedot Harri Soini torjui vuosien tuomalla varmuudella.

Toisessa erässä sama tahti jatkui Pyövelien ollessa vielä hieman kesäterän puolella tai ainakin ruosteessa. Tummansiniset hyödynsivät suoraviivaisen pelitapansa paremmin ja veivät erän nimiinsä johtaen erätauolla 6-4. Yli-Tolppa jatkoi maalitehtailuaan saaden aikaan hattutempun. Samaan pystyi syöttösarakkeessa ketjukaveri Pasi Varjonen.

Maalijuhlinnassa Pasi Varjonen, Tarmo Kuitunen (16) ja Joonas Yli-Tolppa (36)

Ratkaisevaan kolmanteen erään Pyövelit lisäsi yhden vaihteen silmään. Tossu ja pallo liikkuivat aikaisempaa nopeammin ja laukaisut lähtivät entistä kauempaakin. Tämä tuotti hiljalleen tulosta ja viimeiselle kympille lähdettiin tasanumeroista. Naantalilaiset menivät vielä kerran johtoon, mutta sitten hämeenkatulaisten jatkuva paine tuotti tulosta ja kun hieman yli kolme minuuttia oli jäljellä itsensä kausiennakossa lohkovoittajiksi ylentäneet Pyövelit nousi sarjanousijaa vastaan ensi kerran pelissä johtoasemaan. Takaa-ajoasemassa tummansinisten puolustus tietenkin avautui ja kokenut vastustaja ei jättänyt tätä hyödyntämättä iskien taululle loppulukemiksi 7-10.

Aikaisemmin joukkuetta valmentanutkin ja nyt hyökkääjänä pelannut kokenut Antti Kultanen summasi pelin keskeiset asiat joukkueelle:

- joukkueen iskukyky oli melkoinen arvoitus ennen peliä, joten oli hienoa nähdä että olemme ihan oikealla sarjatasolla
- nuorille pelaajille oli erittäin tärkeää nähdä, että he pystyvät pelaamaan kakkosdivisioonaa. Näytti siltä, että muutama kaveri kasvoikin pituutta kymmenen senttiä pelkästään pelin aikana.
- kokeneillakin pelaajilla oli monella monta vuotta edellisestä kakkosdivaripelistä, joten tietyllä tapaa myös meille 3*20 min tehokkaalla peliajalla vaati totuttelua
- rutiinissa oltiin melkoisesti vastustajaa perässä ja pieni yli-innostus kostautui ehkä sen takia lopussa. Tämä on toisaalta aika ymmärrettävää. Vastustajan riveissä oli kuitenkin mm. entisiä liigapelaajia.
- kokonaisuutena tosi positiivinen fiilis jäi pelistä vaikka takkiin tulikin. Pelitapa tuntuu toimivan ja jengi kehittyy kovaa vauhtia.

Ottelun erätauolla halliin toi suuren maailman tuntua seuran nuorimman joukkueikäluokan eli 2007-syntyneiden poikien ryhmän rankkarikisa. Kyse on siis koulunsa juuri aloittaneista miehen aluista.
Ottelun MVP-pelaajina palkittiin Pyöveleistä Joonas Lastunen ja SB Naantalista Joonas Yli-Tolppa. Seuraavaksi SB Naantali kohtaa jo viikon kuluttua Ruoskan lauantaina 4.10. klo 18 SB-Areenalla pelattavassa ottelussa.

Ottelun liiton tilastot

Seuran tilasto: SB Naantali - Pyövelit 7 - 10 ( 3-3, 3-1, 1-6)


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Vakka-Suomen Sanomat

RTV

Osuuspankki

Turun Osuuskauppa

ForSport

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy